AVILOOS SUCCESHISTORIE

Fra startup til markedsleder

Fra garagen og ud i verden

"It's not enough to know - you also have to apply.

It's not enough to want to - you also have to do."

Johann Wolfgang von Goethe

2017

Wolfgang Berger og Nikolaus Mayerhofer erkendte det presserende behov for et uafhængigt batteritjek efter at have købt en brugt elbil. En vision var født, og uden videre grundlagde de den højteknologiske startup AVILOO - ingen spøg - i deres egen garage.

2019

Efter kun 2 års intensiv forskning var teamet i stand til at udvikle en uafhængig testprocedure for litiumbatterier i el- og plug-in-køretøjer. Udviklingen vækker stor opsigt i branchen. AVILOO modtager offentlige midler i millionklassen fra FFG, aws og EU-Kommissionen fra Green Deal.

2020

De to grundlæggeres team, som var lille i begyndelsen, vokser hurtigt. Der opbygges strukturer og arbejdskraft, som også vil styrke knowhow inden for især algoritmeudvikling betydeligt. Hos AVILOO pusler 25 entusiaster fra 7 lande allerede i 2020. TOP-ledelsen vil også blive styrket med Dr. Marcus Berger som medejer og COO/CFO.

2021

Vi har taget os god tid til at maksimere AVILOO-batteritestens stabilitet, pålidelighed og modeltilgængelighed. Nu er tiden kommet - AVILOO-boksene er klar, analysemetoderne er blevet perfektioneret, og vores kundeserviceteam er klar. Sammen med ÖAMTC lancerer vi med succes AVILOO PREMIUM batteritest i Østrig. Vores ambition er at revolutionere markedet for brugte elbiler og give vores kunder større gennemsigtighed i bilens værdi og mere værdi for pengene, når de køber og sælger. Derudover kan vi med succes konkludere, at AVILOO er den mest succesfulde crowdinvesting-kampagne i Østrig til dato.

2022

I sit femte leveår har AVILOO udvidet sit netværk af forretningspartnere betydeligt, udvidet sine aktiviteter til syv europæiske lande og lanceret et helt nyt produkt - AVILOO FLASH Test.
lanceret det helt nye produkt - AVILOO FLASH Test, verdens hurtigste omfattende batteritest.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close