Suksesshistorie

Fra oppstartsbedrift til markedsleder

Fra garasjen og ut i verden

"Det er ikke nok å vite – man må også bruke kunnskapen.

Det er ikke nok å ville - man må også gjennomføre."

Johann Wolfang von Goethe

2017

Etter å ha kjøpt en brukt elbil, ble Wolfgang Berger og Nikolaus Mayerhofer klar over det presserende behovet for en uavhengig batterisjekk. En visjon ble født og uten videre grunnla de den høyteknologiske oppstartsvirksomheten AVILOO - vi tuller ikke - i sin egen garasje.

2019

Etter bare 2 år med intensiv forskning var teamet i stand til å utvikle en uavhengig testprosedyre for litiumbatterier i el- og plug-in-kjøretøyer. Utviklingen har vakt oppsikt i bransjen. AVILOO mottar millioner i offentlig finansiering fra FFG, aws og EU-Kommisjonen fra Den grønne pakt.

2020

Det en gang lille teamet på to grunnleggere vokste raskt. Det bygges opp strukturer og arbeidskraft som igjen vil bidra til vår kunnskapsbase, spesielt innen algoritmeutvikling. Allerede i 2020 er det 25 entusiaster fra 7 land som jobber i AVILOO. Ledelsen blir også styrket av Dr. Marcus Berger som medeier og COO/CFO.

2021

Vi har tatt oss tid til å maksimere AVILOO-Batteritestens stabilitet, pålitelighet og modelltilgjengelighet. Tiden er inne - AVILOO-Boxene er ferdige, analysemetodene er perfeksjonert og kundeserviceteamet er klart. Sammen med ÖAMTC lanserer vi AVILOO PREMIUM-Batteritesten i Østerrike. Helt fra begynnelsen har vi hatt en ambisjon: å revolusjonere markedet for brukte elbiler for å gi kundene vår mer gjennomsiktighet når det gjelder bilenes verdi, og bedre valuta for pengene ved kjøp og salg. Dessuten har vi avsluttet den mest vellykkede folkefinansierte kampanjen i Østerrike til dags dato.

2022

I løpet av det femte året AVILOO har eksistert, har selskapet utvidet nettverket av forretningspartnere betydelig, utvidet virksomheten til sju europeiske land og lansert det splitter nye produktet AVILOO FLASH Test, verdens raskeste og mest omfattende batteritest.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close