BATTERY DIAGNOSTICS

State of Health (SoH) Analysis

VI ELSKER BATTERIER! DET ER DERFOR, VI HAR PERFEKTIONERET ANALYSE AF BATTERIDATA!

I løbet af få år er AVILOO blevet den globale innovationsleder inden for TESTNING, OVERVÅGNING og ANALYSE af batterier inden for alle anvendelsesområder - bilindustrien, offentlig transport, marine, rumfart samt stationære, industrielle og private applikationer.
Sammen med 30 medarbejdere leverer vi vores BATTERITJENESTER - fra private ejere af elbiler til verdens førende inden for fabrikation af battericeller!

AVILOO TO GO - tag noget info med dig!

Her finder du alle vigtige oplysninger om AVILOO på et øjeblik i vores skarpe brochure.

Et overblik over AVILOOs batteridataanalyse

1. Teknik for hver batteritype

Vi afkoder og fortolker data fra batterier, uanset om de er i elbiler, på skibe, i entreprenørmaskiner eller i stationært udstyr - vores ingeniørteam afkoder alle aktuelle industristandarder såsom CANBUS og konfigurerer den unikke, selvudviklede AVILOO Box til enhver anvendelse. Vi afslører alle batteriets hemmeligheder.

2. AVILOO Box - tilslutningsmuligheder til ethvert behov

Med AVILOO-Box tilbyder vi en unik højteknologisk løsning til variabel generering af måledata i stationære og mobile anvendelsesområder, modulbaseret og skræddersyet til dine behov.

3. AVILOO Battery Data Cloud - hjertet i analysen af batteridata

Den superhurtige og brugervenlige AVILOO Battery Data Cloud giver en brugerdefinerbar visning af millioner af indsamlede datapunkter med blot et par klik. Dette giver vores eksperter mulighed for hurtigt og effektivt at indsamle og fortolke din batteriapplikation. For eksperterne blandt jer stiller vi også gerne alle data til rådighed via en API. AVILOO Battery Data Cloud indeholder alle de algoritmer, vi har udviklet, så du kan stole på resultaterne!

4. Analyse af batteridata med Big Data-metoder

Kernen i batteridataanalysen er AVILOO Estimator - en kraftfuld maskinlæringsalgoritme drevet af milliarder af indsamlede datapunkter, der bliver smartere og endnu mere præcis hver gang der tilføjes et datasæt. Data behandles og lagres i realtid, sikres efter de højeste standarder og med redundans i AVILOO Battery Data Cloud.

5. Objektive og pålidelige resultater

Hvert resultat kontrolleres automatisk flere gange i henhold til de højeste kvalitetsstandarder. Hvis et resultat falder bare en smule uden for vores præcist definerede plausibilitetsinterval, bliver det manuelt kontrolleret igen og valideret af AVILOOs eksperter i batteridata. Derfor er alle AVILOO BATTERICERTIFIKATER ikke kun objektive, gennemsigtige og nøjagtige, men også 100 % troværdige.

AVILOO algoritme og videreudvikling, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

360°-Ansatz - umfassend & vollständig, DI Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Få eksklusiv indsigt og information, så du kan dykke dybere ned i din viden og udvide din forståelse.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, hvis du ønsker at modtage de nyeste trends inden for elektromobilitet og batteridiagnose.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close