TEST HURTIGT, SÆLG HURTIGT

AVILOO FLASH Batteritest - Den hurtigste omfattende test på markedet!

AVILOO FLASH TEST

AVILOO FLASH Test er en hurtig test til professionelle brugere, der grundigt fastslår trækkraftbatteriernes funktionalitet.

HURTIG: 3 MINUTTER

AVILOO FLASH Test tager kun 3 minutter. Testen kan derfor udføres hurtigt - selv med et stort antal biler.

 

INGEN KØRETUR NØDVENDIG

AVILOO FLASH Test giver en omfattende analyse af trækkraftbatteriets funktionalitet, uden at køretøjet skal flyttes. Dette er optimalt, for eksempel til test ved tilbagelevering efter leasing.

UAFHÆNGIG AVILOO-SCORE

Den fabrikantuafhængige AVILOO Score er baseret på en bred vifte af testdata og er en kombination af aktuelle måleværdier og historiske data. Således fortolkes det samlede energiforbrug, antallet af opladninger og fulde cyklusser, køreadfærd osv. af BIG DATA-applikationer og integreres i AVILOO-scoren.

Jo højere score, jo bedre er batteriets tilstand. Ved betydelige risici leverer FLASH Testen en "Rødt flag"-rapport med specifikke indikationer vedrørende fejlens art og type.

FLASH REPORT PREVIEW

En særlig funktion til erhvervskunder, der muliggør VIN-baseret, fuldautomatisk integration af battericertifikater i onlineplatforme. FLASH Report PREVIEW er skabt specielt til optimal visning som et ekstra billede i onlineannoncer.

Fordelene ved denne funktion er mange:

  • Omfattende information på et øjeblik
  • Fremskyndelse af salgsprocessen
  • Forøgelse af salgsindtægter
  • Positionering som ekspert i elbiler

FLASH Test forudbetalt

Her kan du bestille AVILOO FLASH Test Prepaid direkte.

FLERE TESTKATEGORIER GIVER MENINGSFULDE RESULTATER

FLASH Testen måler flere parametre i forskellige testkategorier:

Køretøjskommunikation: Det testes, om alle nødvendige signaler er tilgængelige og plausible, om samplinghastigheden for hvert signal er korrekt, og om signalkvaliteten opfylder kravene

Battericontroller: Det testes, om batteriets estimerede SoC er korrekt, om batteriets estimerede SoH er plausibel, om cellernes SoC er korrekte og cellernes SoH er plausible, om alle temperatursensorer samt cellespændingssensorer er OK

HV-batteritilstand: Batteristrøm, batterispænding, afvigelse i cellespænding og afvigelse i celletemperatur

Batterihistorik: BMS-estimeret helbred, gennemsnitligt forbrug, hurtigopladningscyklusser og normale opladningscyklusser, SoC- og DoD-histogram, udligningstider og fulde battericyklusser.

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Få eksklusiv indsigt og information, så du kan dykke dybere ned i din viden og udvide din forståelse.

NEM HÅNDTERING

FLASH Test er helt enkel at udføre: Tilslut AVILOO Box til køretøjets OBD-interface, og tænd for køretøjet. Tre minutter senere er testen færdig.

01.

Start the test by connecting the AVILOO Box

to your car's OBD port.

02.

Your car establishes a connection with the AVILOO Box.

(Yellow LED lights up!)

03.

Your AVILOO Box will now light up green.

Tillykke!

Din FLASH Test er nu færdig!

FLASH Test - betydning & Fordele, DI Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO algoritme og videreudvikling, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

FORUDBETALT KØBSMULIGHED

Et fristende tilbud til alle erhvervskunder - bestil og betal for vores innovative og nøjagtige FLASH-tests på forhånd i et år.

Med den nye mulighed for forudbetaling tilbyder vi virksomheder muligheden for at sikre sig et lager af FLASH-tests med kun én ordre, så de til enhver tid har en FLASH-test ved hånden til en attraktiv pris.
Virksomheder, der bruger eldrevne køretøjer, leasingselskaber, værksteder eller brugtvognsforhandlere har brug for et større antal FLASH-tests over en periode på et år - den nye forudbetalte valgmulighed er ideel til disse formål.
Du kan nemt bestille en pakke med 100, 300, 500 eller 1000 stk FLASH-tests, der er skræddersyet til dine behov. Den bestilte pakke faktureres på samme tid og kan bruges fleksibelt i en periode på 12 måneder bagefter. Derudover er der mulighed for at overføre ubrugte tests til den efterfølgende pakke, forudsat at dette er aftalt med AVILOO på forhånd. Dermed er der ingen risiko for, at en del af investeringen forbliver ubrugt.
Den nye forudbetalte købsmulighed bringer mere fleksibilitet til applikationen og imponerer med sine billige enhedsomkostninger. Få indsigt og overblik.

VIL DU GERNE HAVE MERE INFORMATION?

I løbet af en time lærer du alt om AVILOO FLASH Test og batteridiagnose.

Det næste webinar starter den: 20.06.2024 10:00 - 11:00 CET (English)

Værdien af vores teknologi måles på tilfredsheden hos dem, der har prøvet den:

Kunderne nævner testens hastighed som en primær fordel og ser FLASH-batteritesten som en optimal måde at udføre en hurtig diagnose og batterievaluering på.

Vores leasingkunder finder, at testen giver en reel merværdi, da den kan integreres godt i den travle arbejdsgang ved returnering efter leasing. Autoværksteder sætter pris på det gode overblik, som testen giver over et trækkraftbatteris tilstand; hvis de har brug for endnu mere detaljerede parametre, for eksempel en måling af SoH, følger de op med PREMIUM-batteritesten. De målte parametre anses for at være særdeles relevante, og de opnåede data vurderes at være fremragende til opgaven.

Brugerne oplever, at testen kan udføres spontant, og at resultatet er tilgængeligt forholdsvist hurtigt. Testen blev også hurtigt accepteret på grund af dens praktiske anvendelighed og enkelhed, da batteriets tilstand kun udtrykkes med ét tal ("AVILOO Score" note). Det gør den let at forstå, selv for slutbrugere.

Medier

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, hvis du ønsker at modtage de nyeste trends inden for elektromobilitet og batteridiagnose.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close