AVILOO VALUES

Sustainability is key to our success

ENERGIREVOLUTIONEN - EN INVESTERING MED FREMTID

Fremtiden er elektrisk - et skifte til klimavenlige energikilder kræver enorme lagringskapaciteter - BATTERIER til biler, busser, lastbiler, skibe, fly og stationære industrielle og private anvendelser er vores fremtid. Vi er eksperter og innovationsledere inden for analyse af batteridata.

0

Batteritest

0

forskellige køretøjsmodeller

0

datapunkter

0

kørte km

FIRST MOVER SOM UDBYDER AF EN UAFHÆNGIG TEST

Batteridiagnosen kan bruges på forskellige bilmærker og kan dermed også sammenlignes, så den kan bruges som et yderst seriøst værktøj til vurdering af brugte elbiler.
Et elektrisk batteris sundhedstilstand er i høj grad afgørende for værdien af en brugt elbil.

YouTube has been restricted due to privacy settings

MISSION: BÆREDYGTIGHED GENNEM ANALYSE AF BATTERIDATA!

Batterier vil erstatte forbrændingsmotorer inden for alle anvendelsesområder i løbet af de næste få år. Det vil føre til en betydelig reduktion af den globale CO2-udledning. Jo længere tid et batteri er i brug, jo mindre bliver dets CO2-fodaftryk. Og det er her, vi hos AVILOO kommer ind i billedet. Vi tester og overvåger batterier i elektriske køretøjer, elektriske busser, elektriske skibe osv. samt i alle elektriske industri- og boligapplikationer, så batteriet forbliver så effektivt som muligt, så længe som muligt.

VISION: SIKKERHED OG KLARHED GENNEM ANALYSE AF BATTERIDATA!

Defekte batterier eller defekte batterimoduler / battericeller reducerer ikke kun ydelsen, men også hele batteripakkens levetid og sikkerhed. Hvis du f.eks. vil købe en brugt elbil, er det vigtigt at kende batteriets sundhedstilstand (den såkaldte State of Health), da mere end 50% af bilens værdi ligger i batteriet. Et batteri med lavere SoH betyder ikke kun reduceret rækkevidde, men også begrænsninger i hurtig opladning. AVILOO skaber klarhed her!

GREEN DEAL - PARTNER

EU-Kommissionen har udvalgt AVILOO som en af kun 64 opstartsvirksomheder i hele Europa. Dette eksklusive udvalg af innovative virksomheder har til formål at drive og muliggøre Europas klimamål om 0 CO2-udledning i 2050. AVILOO er førende inden for elektrisk mobilitet med en vision om større bæredygtighed og batterier med længere levetid.

Støttet af startfinansiering fra MDW og BMVIT, håndteret af aws
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close