Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en hebben voor iedereen de juiste oplossing. Dit is een van de geheimen van ons succes.

Vanwege hun bedrijfsprocessen hebben leasemaatschappijen behoefte aan een snelle, betrouwbare en objectieve vaststelling van de werkelijke staat van het voertuig dat uit de lease komt. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de Fast-AVILOO ontwikkeld, een test die in slechts enkele minuten de basisparameters van de conditie van de batterij analyseert. De testresultaten worden duidelijk en nauwkeurig weergegeven in het rapport, dat onmiddellijk na afloop van de test wordt opgesteld. Fast-AVILOO is een efficiënte en eenvoudige manier om de prestaties van batterijen te controleren!

YouTube has been restricted due to privacy settings

Verzekering voor de toekomst?

Voor zover zij een verzekeringsmaatschappij met visie zijn en reeds zijn begonnen met de ontwikkeling van speciale producten voor elektrische voertuigen, zullen zij zeker geïnteresseerd zijn in het opnemen van de verplichte SoH-test in de risicoberekening. Wij hebben een geweldige oplossing voor u! AVILOO PREMIUM Batterij Test is een gedetailleerde SoH analyse van de batterij van een elektrische auto, gebaseerd op echte gegevens dankzij een unieke testmethode. De resultaten van de analyse van de tijdens de test verzamelde gegevens worden nauwkeurig, eenvoudig en duidelijk weergegeven in het AVILOO-certificaat.

Zo simpel is het!

YouTube has been restricted due to privacy settings

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Der AVILOO PREMIUM Battery Test en AVILOO FLASH Test fabrikantoverschrijdend, onafhankelijk en betrouwbaar.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close