Batterij diagnose

State of Health (SoH) Analyse

WE HOUDEN VAN BATTERIJEN! DAAROM HEBBEN WIJ DE ANALYSE VAN BATTERIJGEGEVENS GEPERFECTIONEERD!

In slechts enkele jaren is AVILOO uitgegroeid tot de wereldwijde innovatieleider op het gebied van TESTEN, MONITOREN en ANALYSE van batterijen in alle toepassingsgebieden - automobiel, openbaar vervoer, scheepvaart, lucht- en ruimtevaart, alsook stationaire, industriële en residentiële toepassingen.
Samen met 30 medewerkers verzorgen wij onze BATTERIJ DIENSTEN - van de particuliere eigenaar van een elektrische auto tot de wereldmarktleider in celproductie!

AVILOO TO GO - neem wat info mee!

Hier vindt u alle belangrijke informatie over AVILOO in één oogopslag in onze scherpe Brochure.

Analyse van AVILOO-batterijgegevens in één oogopslag

1. Techniek voor elk batterijtype

Wij decoderen en interpreteren gegevens van accu's, of ze nu in elektrische auto's, op schepen, in bouwmachines of in stationaire installaties zitten - ons engineeringteam decodeert elke gangbare industriestandaard, zoals CANBUS, en configureert de unieke, zelfontwikkelde AVILOO Box voor elke toepassing. We ontsluiten de geheimen van elke batterij.

2. De AVILOO Box - connectiviteit voor elke behoefte

Met de AVILOO-Box bieden wij een unieke hightech oplossing voor het genereren van variabele meetgegevens in stationaire en mobiele toepassingen, die op maat gemaakt is voor uw behoeften en modulair toepasbaar is.

3. De AVILOO Battery Data Cloud - het hart van de analyse van batterijgegevens

De supersnelle en gebruiksvriendelijke AVILOO Battery Data Cloud maakt met slechts enkele muisklikken een individueel configureerbaar overzicht van miljoenen verzamelde datapunten mogelijk. Hierdoor kunnen onze deskundigen uw batterijtoepassing snel en efficiënt vastleggen en interpreteren. Voor de experts onder u: we stellen alle gegevens ook graag beschikbaar via een API. De AVILOO Battery Data Cloud bevat alle algoritmen die we hebben ontwikkeld, zodat u kunt vertrouwen op de resultaten!

4. Analyse van batterijgegevens met Big Data-methoden

Centraal in de analyse van de batterijgegevens staat de AVILOO Estimator - een krachtig algoritme voor machinaal leren, aangedreven door miljarden verzamelde datapunten, dat met elke dataset slimmer en nog nauwkeuriger wordt. De gegevens worden verwerkt en opgeslagen in real-time, beveiligd volgens de hoogste normen en redundant in de AVILOO Battery Data Cloud.

5. Objectieve en betrouwbare resultaten

Elk resultaat wordt automatisch meerdere malen gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Als een resultaat ook maar in de geringste mate buiten ons nauwkeurig omschreven aannemelijkheidsbereik valt, wordt het handmatig opnieuw gecontroleerd en gevalideerd door onze AVILOO-batterijgegevensexperts. Zodat elk AVILOO BATTERIJCERTIFICAAT niet alleen objectief, transparant en nauwkeurig is, maar ook 100% betrouwbaar.

AVILOO Algorithmus & Weiterentwicklung, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

360°-Ansatz - umfassend & vollständig, DI Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Ontvang exclusieve inzichten en info om dieper in je kennis te duiken en je begrip te verbreden.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

If you would like to regularly receive the latest trends in electromobility and battery diagnostics, then subscribe to our newsletter now.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close