Laten we een samenwerking beginnen met een gesprek - WE ZIJN ER VOOR U!

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een succesvolle samenwerking, we beantwoorden graag uw vragen

Toonaangevende bedrijven vertrouwen op AVILOO

AVILOO-PRODUCTEN SPECIAAL VOOR WAGENPARKEN

Ontdek nu de nieuwste innovaties op het gebied van batterijdiagnose voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides! Met onze uitstekende, speciaal voor wagenparken ontworpen oplossingen bepaalt u snel en gemakkelijk de batterijstatus. Dankzij onze geavanceerde technologie kunt u voortdurend de gezondheid van uw batterijen volgen, waardoor de bedrijfskosten van uw wagenpark dalen. Profiteer nu van deze baanbrekende oplossingen en zorg voor maximale efficiëntie van uw elektrische wagenpark!

EXPERT OF PARTNER LICENTIE?

Hier kun je direct AVILOO-licenties bestellen.

Wij weten wat uw bedrijf nodig heeft!

De afgelopen jaren zijn veel bedrijven overgestapt op elektrische motoren voor niet alleen hun bedrijfsvoertuigen, maar ook voor machines. Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van stroom is toegenomen en daarmee de vraag om snel en voordelig de batterijen van de voertuigen en diverse installaties te kunnen testen.

Uw zakelijke behoeften zijn bij ons bekend! Daarom bieden wij u individuele oplossingen die daar perfect op zijn afgestemd. Wij begrijpen wat u nodig heeft en helpen u uw doelen te bereiken.

AVILOO FLASH-test - de perfecte oplossing!

De AVILOO FLASH Test is hier perfect voor - het is nauwkeurig, gemakkelijk te hanteren, betrouwbaar en binnen 3 minuten klaar. Bestaande AVILOO-klanten, zoals de Oostenrijkse Post, gebruiken daarom onze tests om efficiënt een grote aantal elektrische voertuigen. Door de tractiebatterijen regelmatig te controleren, kunnen bedrijven niet alleen de kans op complicaties tijdens de levering minimaliseren, maar ook de kosten verlagen.

Bovendien kan onze PREMIUM-test regelmatig worden toegepast om SoH uit de batterij te halen. Zelfs als de FLASH-test een slechte score laat zien, kan de PREMIUM-test helpen om specifieke zwakke punten te identificeren.</>

Monitoring en veldgegevens

AVILOO biedt bedrijven waardevolle ondersteuning via monitoringdiensten en verwerking van veldgegevens. Met deze diensten kunt u continu de werking van uw apparatuur in de gaten houden en uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Als er meerdere elektrische machines of voertuigen in gebruik zijn, moeten deze permanente gemonitord worden om alle processen uit te voeren. Door uitgebreide veldgegevens van batterijen te verzamelen en aan te leveren, bieden we de mogelijkheid om op elk moment de werkelijke gegevens over de aandrijfbatterijen van uw voertuigen in de AVILOO Battery Cloud te bekijken. Door regelmatig te monitoren en te controleren kunnen bedrijven niet alleen het risico op leveringscomplicaties minimaliseren, maar ook de routeplanning optimaliseren.

Onze oplossingen bieden u waardevolle inzichten in het verbruik en het gebruik van uw activa om ze efficiënter en winstgevender te maken. Vertrouw op onze diensten en profiteer van onze innovatieve technologieën!

FLASH-test

YouTube has been restricted due to privacy settings

Veldgegevens van de batterij

YouTube has been restricted due to privacy settings

WIJ HEBBEN DE PERFECTE OPLOSSINGEN VOOR U!

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

360°-Ansatz - umfassend & vollständig; DI Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Algorithmus & Weiterentwicklung, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

WILT U MEER INFORMATIE?

Binnen een uur leer je alles over de

AVILOO FLASH-test en accudiagnose.

Het volgende webinar begint op: 23.05.2024 10:00 - 11:00 CET (English)

De waarde van onze technologie wordt afgemeten aan de tevredenheid van degenen die het hebben geprobeerd:

Ik moet je zeggen: ik heb geen ander vergelijkbaar apparaat dat zo eenvoudig en intuïtief werkt en zo goed doordacht is. De accutest is snel en eenvoudig en tegen de tijd dat ik terugkom bij mijn bureau, zit het rapport al in de mailbox. Met de SIM-kaart in het apparaat - er bestaat niets vergelijkbaars. Geen vervelende aansluitingen en problemen met het ophalen van gegevens / synchronisatie. Dus ik ben meer dan tevreden. Ik ben dolblij met het apparaat!

— Klemens Neher
Serviceleitung Auto-Team
Denzel AG

YouTube has been restricted due to privacy settings

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met het AVILOO-team. Dankzij hun uitgebreide ondersteuning konden we het accudiagnosesysteem van AVILOO snel en eenvoudig integreren in onze bestaande structuur.

— Eva Rothe
Commercial Director Arval Deutschland

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Ontvang exclusieve inzichten en info om dieper in je kennis te duiken en je begrip te verbreden.

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close