BATTERY FIELD DATA

Wij bieden uitgebreide en hoogwaardige batterijveldgegevens via onze AVILOO Battery Cloud

BESCHIKBAAR OP R&D-GEBIED

Celproducenten, packmakers en vele andere industriële partners op het gebied van elektrische mobiliteit beschikken vaak over uitgebreide laboratoriumgegevens, maar zelden over grote hoeveelheden gegevens uit de praktijk. AVILOO levert hoge kwaliteit batterijveldgegevens van alle gangbare elektrische voertuigen en plug-in hybrides.

YouTube has been restricted due to privacy settings

VOERTUIGDEKSEL

Of het nu gaat om VW, eGolf, NISSAN Leaf, BMW i3 of Tesla Model S, AVILOO levert op verzoek echte batterijveldgegevens. Wij meten elke tractiebatterij met zelfontwikkelde hightech zodra een nieuwe e-auto op de markt komt. Onafhankelijk testen wij batterijcellen in ons laboratorium onder extreme omstandigheden en controleren wij de klok rond. Zo kunnen we precies bepalen in welke gezondheidstoestand de tractiebatterij verkeert.

BATTERY CLOUD

De batterijgegevens worden verstrekt via de AVILOO Battery Cloud of volledig automatisch via een API. De AVILOO Battery Cloud maakt een configureerbare weergave van de miljoenen gegevenspunten mogelijk.

VERDERE ANALYSE

Naast de gebruikelijke levering van gegevens, biedt AVILOO ook de verwerking ervan aan volgens de gewenste configuraties. Ons team van ingenieurs, gespecialiseerd in de analyse van batterijen voor elektrische voertuigen, is in staat specifieke analyses op maat uit te voeren volgens de behoeften van de klant, op basis van de methodologie die in ons AVILOO Technologiecentrum werd ontwikkeld.

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Hebt u vragen over AVILOO Field Data? Neem contact met ons op.

Request your data sample

Company
Name*
Email*
Telephone

Download AVILOO WHITEPAPER!

All Information about SoH on one place.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close