AVILOO FLASH TEST

De AVILOO FLASH-batterijtest is een snelle test voor professionele gebruikers die de functionaliteit van een tractiebatterij uitgebreid vaststelt.

SNEL: 3 MINUTEN

De test duurt slechts drie minuten. Dit versnelt vooral het testen van een groter aantal auto's aanzienlijk. De AVILOO FLASH-test is dus bijzonder aantrekkelijk voor professionele gebruikers die batterijanalyses uitvoeren voor meerdere voertuigen.

GEEN RIT NODIG

De AVILOO FLASH Test biedt een uitgebreide analyse van de functionaliteit van de tractiebatterij zonder dat het voertuig verplaatst hoeft te worden - net als de AVILOO PREMIUM Test, die een nog diepgaandere analyse van de gezondheidstoestand biedt. De FLASH Test is daarom geschikt voor al die toepassingen waarbij het te testen voertuig niet of nauwelijks kan worden verplaatst, bijvoorbeeld in het geval van teruggave van leasecontracten.

ONAFHANKELIJKE AVILOO SCORE

De fabrikantonafhankelijke AVILOO-score wordt bepaald door analyse van een grote hoeveelheid verzamelde testgegevens. Bovendien worden historische gegevens van de batterij - zoals totaal energieverbruik, aantal volledige cycli, rijgedrag, laadcycli, enz. - geïnterpreteerd door BIG DATA-toepassingen en geïntegreerd in de AVILOO-score. - worden geïnterpreteerd door BIG DATA-toepassingen en geïntegreerd in de AVILOO-score. De AVILOO-score is dus een combinatie van actuele meetwaarden en historische gegevens.

Hoe hoger de score, hoe beter de conditie van de batterij. Een lagere score impliceert verhoogde risico's voor mogelijk noodzakelijke reparaties en betekent een waardevermindering van het voertuig. Bij aanzienlijke risico's geeft de FLASH-test een "Red Flag"-rapport.

MEERDERE TESTCATEGORIEËN EN PARAMETERS

De AVILOO FLASH-test meet verschillende parameters in verschillende testcategorieën: de voertuigcommunicatie, de batterijregelaar, de conditie van de HV-batterij, het laagspanningssysteem en de batterijhistorie.

01.

Begin de test door de AVILOO box aan te sluiten op de OBD-poort van uw auto.

02.

Uw auto maakt verbinding met de AVILOO Box. (Gele LED rinkelt!)

03.

Wacht 3 minuten...

04.

Uw AVILOO Box zal nu groen oplichten.

05.

Gefeliciteerd! Uw FLASH-test is nu voltooid!

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Heeft u vragen over de AVILOO FLASH-test? Neem gewoon contact op.

De waarde van onze technologie wordt afgemeten aan de tevredenheid van degenen die het hebben geprobeerd:

Klanten noemen de snelheid van de test als belangrijkste testkenmerk en zien de FLASH-batterijtest als een optimale manier om een snelle diagnose en evaluatie van de batterij uit te voeren.

Onze leaseklanten vinden de test een echte toegevoegde waarde, omdat hij heel goed kan worden geïntegreerd in de vrij drukke workflow van een lease-retour. Garages waarderen het goede overzicht dat de test geeft van de conditie van een tractiebatterij; als ze nog meer gedetailleerde parameters nodig hebben, bijvoorbeeld een gemeten SoH, volgen ze met de PREMIUM batterijtest. De gemeten parameters worden als zeer relevant beschouwd en de verkregen gegevens zijn uitstekend geschikt voor het werk.

De gebruikers vinden dat de test ook spontaan kan worden uitgevoerd en dat het resultaat vrij snel beschikbaar is. De test werd ook gemakkelijk aanvaard wegens zijn uitvoerbaarheid en zijn eenvoud, aangezien de toestand van de batterij wordt uitgedrukt met slechts één getal ("AVILOO Score" noot). Dit maakt het gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor eindklanten.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close