AVILOO FLASH TEST

Controleer de batterij nu met AVILOO FLASH Test.

AVILOO FLASH TEST

De AVILOO FLASH Test is een snelle test voor professionele gebruikers die de functionaliteit van de hoogvolt-accu uitgebreid vaststelt.

KLAAR IN 3 MINUTEN

De AVILOO FLASH-test duurt slechts 3 minuten. De test kan dus snel worden uitgevoerd - zelfs met een groot aantal auto's van verschillende merken.

GEEN AANDRIJVING NODIG

De AVILOO FLASH-test biedt een uitgebreide analyse van de functionaliteit van de hoogvolt-accu zonder een proefrit. Dit is optimaal, bijvoorbeeld voor het testen de inname van een leaseauto.

ONAFHANKELIJKE AVILOO SCORE

De fabrikantonafhankelijke AVILOO-score is gebaseerd op diverse testgegevens en is een combinatie van actuele meetwaarden en historische gegevens. Het totale energieverbruik, het aantal laad- en volledige cycli, het rijgedrag, enz. worden geïnterpreteerd door BIG DATA-toepassingen en geïntegreerd in de AVILOO Score.

Hoe hoger de score, hoe beter de conditie van de batterij. In geval van aanzienlijke risico's geeft de FLASH-test een "Red Flag"-rapport, met specifieke aanwijzingen over de aard en het type van de fout.

MEERDERE TESTCATEGORIEËN VOOR RELEVANTE RESULTATEN

De FLASH-test meet verschillende parameters in verschillende testcategorieën:

Voertuigcommunicatie: er wordt getest of alle vereiste signalen beschikbaar en plausibel zijn, of de frequentie van de afzonderlijke signalen correct is en of de signaalkwaliteit aan de eisen voldoet

Batterijcontroller: er wordt getest of de geschatte batterij SoC correct is, of de geschatte batterij SoH plausibel is, of de cel SoC's correct zijn en de cel SoH's plausibel zijn, of alle temperatuursensoren alsook de celspanningssensoren in orde zijn

HV battery condition: Accustroom, accuspanning, celspanningsafwijking en celtemperatuurafwijking

Batterijgeschiedenis: Geschatte gezondheid van het BMS, gemiddeld verbruik, snelle laadcycli en normale laadcycli, SoC- en DoD-histogram, egalisatietijden en volledige batterijcycli

Download AVILOO WHITEPAPER!

All Information about SoH on one place.

EXPERT OF PARTNER LICENTIE?

Hier kunt u de AVILOO FLASH-test direct bestellen.

EENVOUDIGE BEDIENING

De FLASH-test is zeer eenvoudig uit te voeren: sluit de AVILOO box aan op de OBD-interface van het voertuig en schakel het voertuig in. De test is drie minuten later voltooid.

01.

Start de test door de AVILOO Box aan te sluiten.

naar de OBD poort van uw auto.

02.

Uw auto maakt verbinding met de AVILOO Box.

(Gele LED licht op!)

03.

Uw AVILOO Box zal nu groen oplichten.

Gefeliciteerd!

Uw FLASH-test is nu klaar!

WILT U MEER INFORMATIE?

Binnen een uur leer je alles over de

AVILOO FLASH test en accu diagnose.

Het volgende webinar begint op: 12.10.2023 10:00 - 11:00 CET (English)

De waarde van onze technologie wordt gemeten aan de tevredenheid van degenen die het hebben geprobeerd:

Klanten noemen de snelheid van de test als belangrijkste testkenmerk en zien de FLASH-batterijtest als een optimale manier om een snelle diagnose en evaluatie van de batterij uit te voeren.

Onze leaseklanten vinden de test een echte meerwaarde, omdat hij heel goed in de drukke workflow van lease-retouren kan worden geïntegreerd. Garagebedrijven waarderen het goede overzicht dat de test geeft van de conditie van een hoogvolt-accu; als ze nog gedetailleerdere parameters nodig hebben, bijvoorbeeld een gemeten SoH, volgen ze met de PREMIUM batterijtest. De gemeten parameters worden als zeer relevant beoordeeld en de verkregen gegevens als uitstekend voor het werk.

Gebruikers vinden dat de test ook direct kan worden uitgevoerd en dat het resultaat vrij snel beschikbaar is. De test werd ook gemakkelijk geaccepteerd vanwege de uitvoerbaarheid en de eenvoud ervan, aangezien de toestand van de accu wordt uitgedrukt met slechts één getal ("AVILOO Score" noot). Dit maakt het gemakkelijk te begrijpen, ook voor eindklanten.

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close