Laten we een samenwerking beginnen met een gesprek - WE ZIJN ER VOOR U!

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een succesvolle samenwerking, we beantwoorden graag uw vragen

Toonaangevende bedrijven vertrouwen op AVILOO

AVILOO-PRODUCTEN VOOR INSPECTIE AAN HET EINDE VAN DE LEASEPERIODE

Nadat een leaseperiode is verstreken en het voertuig wordt ingeleverd bij de leasemaatschappij, moet het voertuig helemaal gecontroleerd worden. Bij elektrische en plug-in hybride auto's is de staat van de batterij na de leaseperiode een cruciale factor. Zowel vanuit milieu- als economisch oogpunt is er dus alle reden om geld te investeren in een kwalitatief hoogwaardige batterijtest van AVILOO in plaats van in een nieuw voertuig.

EXPERT OF PARTNER LICENTIE?

Hier kun je direct AVILOO-licenties bestellen.

Dankzij de FLASH-test en de PREMIUM-test kan de staat van de elektrische batterij na een leaseperiode eenvoudig worden bepaald. Bovendien zijn de batterijtesten noch tijdrovend noch kostbaar. Met onze gecertificeerde testen krijgt u duidelijke en betrouwbare gegevens voor het evalueren van de batterij, zodat u uw klanten een onberispelijke leaseauto kunt aanbieden.
Met onze licentieopties heeft u de mogelijkheid om beide tests tegelijkertijd te bestellen. Dit is vooral voordelig als er regelmatig batterijen moeten worden getest, zoals bijvoorbeeld bij leasemaatschappijen.</>

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO FLASH-test - de perfecte oplossing!

De AVILOO FLASH Test is hier perfect voor - het is nauwkeurig, gemakkelijk te hanteren, betrouwbaar en binnen 3 minuten klaar. Bestaande AVILOO-klanten, zoals de Oostenrijkse Post, gebruiken daarom onze tests om efficiënt een grote aantal elektrische voertuigen. Door de tractiebatterijen regelmatig te controleren, kunnen bedrijven niet alleen de kans op complicaties tijdens de levering minimaliseren, maar ook de kosten verlagen.

Bovendien kan onze PREMIUM-test regelmatig worden toegepast om SoH uit de batterij te halen. Zelfs als de FLASH-test een slechte score laat zien, kan de PREMIUM-test helpen om specifieke zwakke punten te identificeren.</>

FLASH-test (kopie)

YouTube has been restricted due to privacy settings

WIJ HEBBEN DE PERFECTE OPLOSSINGEN VOOR U!

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

360°-Ansatz - umfassend & vollständig; DI Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Algorithmus & Weiterentwicklung, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

WILT U MEER INFORMATIE?

Binnen een uur leer je alles over de

AVILOO FLASH-test en accudiagnose.

Het volgende webinar begint op: 23.05.2024 10:00 - 11:00 CET (English)

De waarde van onze technologie wordt afgemeten aan de tevredenheid van degenen die het hebben geprobeerd:

Ik moet je zeggen: ik heb geen ander vergelijkbaar apparaat dat zo eenvoudig en intuïtief werkt en zo goed doordacht is. De accutest is snel en eenvoudig en tegen de tijd dat ik terugkom bij mijn bureau, zit het rapport al in de mailbox. Met de SIM-kaart in het apparaat - er bestaat niets vergelijkbaars. Geen vervelende aansluitingen en problemen met het ophalen van gegevens / synchronisatie. Dus ik ben meer dan tevreden. Ik ben dolblij met het apparaat!

— Klemens Neher
Serviceleitung Auto-Team

Ich freue mich, dass meine Kunden durch diese Kooperation mit AVILOO selbst ihre Batteriegesundheit bestimmen können und somit immer genau wissen wie es um Ihre Hochvoltbatterie steht.

— Patrick Hinkämper
Geprüfter KFZ-Sachverständiger (DESAG) HP-Fahrzeugtechnik

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met het AVILOO-team. Dankzij hun uitgebreide ondersteuning konden we het accudiagnosesysteem van AVILOO snel en eenvoudig integreren in onze bestaande structuur.

— Eva Rothe
Commercial Director Arval Deutschland

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Ontvang exclusieve inzichten en info om dieper in je kennis te duiken en je begrip te verbreden.

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close