INFORMATIE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES!

AVILOO is een snel groeiend bedrijf met vele belangrijke verwezenlijkingen. AVILOO experts delen graag hun inzichten met u vanuit het AVILOO Technology Center.

Elektrische voertuigen maken al geruime tijd deel uit van ons dagelijks leven en het goed onderhouden van de batterijen is cruciaal om vroegtijdige veroudering en ernstige storingen te voorkomen.

AVILOO heeft belangrijke innovaties voor zakelijke partners in de diagnose van batterijen doorgevoerd om de samenwerking nog effectiever en klantgerichter te maken.

Dit hebben we nog nooit gezien! In ons dagelijks werk hebben we verschillende gevallen onderzocht. Eén elektrisch voertuig dat we in juli 2023 hebben getest, springt er hier uit en blijft onvergetelijk!

Is de SoH die wordt weergegeven op het voertuigdisplay correct? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden als het lijkt. De relevante SoH van een batterij hangt sterk af van de betrouwbaarheid van de gegevens die bij de SoH-berekening werden gebruikt.

We hebben goed nieuws voor alle gebruikers van AVILOO-producten! Bij recente wijzigingen in de softwareconfiguratie hebben we belangrijke verbeteringen aangebracht waardoor uw gebruikerservaring aanzienlijk zal verbeteren.

De AVILOO FLASH-test, de snelste uitgebreide batterijtest ter wereld, is officieel gecertificeerd door CARA Europe (Car Remarketing Association Europe).

In een nieuwe analyse bevestigt AVILOO de aannames van veel elektrische-autorijders: snelladen versnelt de veroudering van de hoogvoltaccu - vanaf de eerste snellaadbeurt

Mythes en feiten over de staat van een EV-batterij: wat u moet weten.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close