INFORMATIE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES!

AVILOO is een snel groeiend bedrijf met vele belangrijke verwezenlijkingen. AVILOO experts delen graag hun inzichten met u vanuit het AVILOO Technology Center.

Transparantie door vergelijking: AVILOO-batterijtests voor elektrische voertuigen openen een nieuw tijdperk van diagnostiek door benchmarkanalyse

Bekijk onze nieuwe video waarin DI Nikolaus Mayerhofer, de AVILOO CTO, de resultaten uitlegt van onze uitgebreide studie over de invloed van het gedrag van de bestuurder op de degradatie van elektrische voertuigen. Wij proberen bij te dragen aan transparantie op het gebied van elektromobiliteit en bieden u informatieve inzichten!

Er is nog steeds veel scepsis onder consumenten als het gaat om het kopen van een gebruikt elektrisch voertuig. Een recente van het gerenommeerde DAT...

AVILOO Battery Diagnostics heeft een uitgebreide studie uitgevoerd naar de invloed van het rijgedrag op de veroudering van de batterij van elektrische voertuigen om bij te dragen aan transparantie op het gebied van elektromobiliteit.

Een 38.000 km lang Pure Electric Adventure, rijdend van Nederland naar Zuid-Afrika, uitsluitend aangedreven door zonne-energie. 

Elektrische voertuigen maken al geruime tijd deel uit van ons dagelijks leven en het goed onderhouden van de batterijen is cruciaal om vroegtijdige veroudering en ernstige storingen te voorkomen.

Hoe kan een brand ontstaan? Welke maatregelen kunnen worden genomen om dit probleem tegen te gaan?

AVILOO heeft belangrijke innovaties voor zakelijke partners in de diagnose van batterijen doorgevoerd om de samenwerking nog effectiever en klantgerichter te maken.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close