TEAM MET ENERGIE

Wij AVILOO's zijn een bont gezelschap, met verschillende achtergronden en één doel: AVILOO vestigen als de wereldwijde markt- en innovatieleider in batterijgegevensanalyse! Ons team bestaat uit 30 zeer gemotiveerde AVILOO's die AVILOO batterijoplossingen perfectioneren met frisse ideeën, innovatieve benaderingen, fascinerende technische kennis en absolute klantgerichtheid.

Ons geweldige team uit zeven landen, met in totaal 35 lievelingsgerechten en zes verschillende talen, is een gezelschap waar, naast professionaliteit, humor nooit ontbreekt.

WELKOM!

Word een AVILOO batterij expert!

ONS TOPMANAGEMENT

DR. MARCUS BERGER
Partner en CEO/CFO, algemeen directeur

"Het geheim van succes is om te beginnen." Mark Twain

+43 2236 374 036
DI WOLFGANG BERGER, MBA
Oprichter en CSO, algemeen directeur

"Succesvol zijn volgt niet." Carsten K. Rath

+43 2236 374 036
DI NIKOLAUS MAYERHOFER
Oprichter en CTO, algemeen directeur

"Het succes hangt af van de stomme." Theodor Fontane

+43 2236 374 036

Tevreden AVILOO's!

"Ik geniet van het gevarieerde werk in een internationale omgeving met veel ruimte voor initiatief en zelfstandig werk."

— Thomas Wagner
Sales Team

"Het is spannend om deel uit te maken van de groei van het bedrijf en eraan te kunnen bijdragen. We hebben al een lange weg afgelegd tot aan de marktintroductie. In ons geweldige team trekt iedereen samen op en daarom zullen we ook toekomstige uitdagingen aankunnen."

— Petra Rosenberger
Office Management Team

"Een succesvol bedrijf is gebaseerd op een sterk team. In ons team zitten de besten! Sinds we de eerste onafhankelijke testprocedure voor Li-Ion-batterijen hebben ontwikkeld, bepalen we niet alleen de richting voor de ontwikkeling van het bedrijf, maar voor de hele industrie. Werkelijk onbetaalbaar!"

— Radinka Danilov Sehovic
Marketing & Communication Team

"Mijn werk bij AVILOO geeft me de kans om mezelf te realiseren en ons team en ons bedrijf vooruit te stuwen. Ik zie de batterijtesten die we ontwikkelen en aanbieden als een waardevolle bijdrage aan een duurzamere en betere toekomst."

— Wolfgang Schönauer-Gustenau
Quality Management Team

"Het werk bij AVILOO is ongelooflijk divers, de werksfeer is fantastisch en je hebt dagelijks contact met klanten en partners van over de hele wereld. Van Ierland tot Zuid-Korea en terug via Australië, aan culturele diversiteit geen gebrek bij AVILOO."

— Veljko Karadzic
Finance Team

"Werken bij AVILOO als ontwikkelaar is ontzettend leuk omdat je je kunt uitleven op een zeer breed scala aan technologieën, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. De dynamische taakplanning en het flexibele time management maken het werk nog interessanter en leuker."

— Thomas Pfeiffer
Firmware Team
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close