AVILOO waarden

Duurzaamheid is de sleutel tot ons succes

DE ENERGIEREVOLUTIE - EEN INVESTERING MET TOEKOMST

De toekomst is elektrisch - een omschakeling naar klimaatvriendelijke energiebronnen vergt immense opslagcapaciteiten - BATTERIJEN voor auto's, bussen, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en stationaire industriële en particuliere toepassingen zijn onze toekomst. Wij zijn de experts en innovatieleiders op het gebied van batterijgegevensanalyse.

0

batterij testen

0

verschillende voertuigmodellen

0

gegevenspunten

0

aangedreven km

FIRST MOVER ALS AANBIEDER VAN EEN ONAFHANKELIJKE TEST

Batterijdiagnose is mogelijk bij alle fabrikanten en kan dus ook worden vergeleken en gebruikt als een zeer serieus hulpmiddel bij de beoordeling van tweedehands elektrische auto's.
De gezondheidstoestand van een elektrische batterij is bepalend voor de voertuigwaarde van een gebruikte elektrische auto.

YouTube has been restricted due to privacy settings

MISSIE: DUURZAAMHEID DOOR ANALYSE VAN BATTERIJGEGEVENS!

Batterijen zullen de komende jaren verbrandingsmotoren op alle toepassingsgebieden vervangen. Dit zal leiden tot een aanzienlijke vermindering van de wereldwijde CO2-uitstoot. Hoe langer een batterij in gebruik blijft, hoe kleiner de CO2-voetafdruk. En dit is waar wij bij AVILOO om de hoek komen kijken. Wij testen en controleren de batterijen in elektrische voertuigen, elektrische bussen, elektrische schepen, enz., alsook in alle elektrische industriële en particuliere toepassingen, zodat de batterij zo lang mogelijk zo efficiënt mogelijk blijft.

VISIE: VEILIGHEID & DUIDELIJKHEID DOOR ANALYSE VAN BATTERIJGEGEVENS!

Defecte batterijen of defecte batterijmodules / batterijcellen verminderen niet alleen de prestaties, maar ook de levensduur en de veiligheid van het gehele batterijpakket. Als u bijvoorbeeld een tweedehands elektrische auto wilt kopen, zult u zeer geïnteresseerd zijn in de gezondheidstoestand (de zogenaamde State of Health) van de accu, aangezien meer dan 50 % van de waarde van het voertuig in de accu zit. Een batterij met een lagere SoH betekent niet alleen een kleinere actieradius, maar ook beperkingen bij snelladen. AVILOO geeft hier duidelijkheid!

GREEN DEAL - PARTNER

De EU-Commissie heeft AVILOO geselecteerd als een van slechts 64 startende ondernemingen in heel Europa. Deze exclusieve selectie van innovatieve bedrijven heeft als doel Europa's klimaatdoelstelling van 0 O2-uitstoot in 2050 te stimuleren en mogelijk te maken. AVILOO loopt voorop in elektrische mobiliteit met een visie voor meer duurzaamheid en batterijen met een langere levensduur.

Gesteund door zaaifinanciering van MDW en BMVIT, behandeld door aws.
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close