Transparantie door vergelijking:

AVILOO-batterijtests voor elektrische voertuigen openen een nieuw tijdperk van diagnostiek door benchmarkanalyse

Tot nu toe gaven batterijtests eigenaren van elektrische voertuigen inzicht in de totale conditie van de batterij van een elektrisch voertuig, zonder een vergelijking te maken met andere voertuigen. Hoewel dit een mijlpaal was in het begrijpen van de remarketing van gebruikte elektrische voertuigen, was het voorheen niet mogelijk om de waarden te vergelijken met een referentiegroep. Maar nu heeft AVILOO Battery Diagnostics een revolutionaire oplossing ontwikkeld die niet alleen de gezondheidstoestand (SoH) van de batterij nauwkeurig registreert, maar ook een vergelijking met vergelijkbare voertuigen mogelijk maakt. Deze baanbrekende ontwikkeling is een nieuwe mijlpaal op het gebied van batterijdiagnostiek voor elektrische voertuigen

Een opmerkelijke innovatie is de presentatie van de gezondheidstoestandwaarden (SoH) van een specifiek elektrisch voertuig in vergelijking met de SoH-waarden van alle andere vergelijkbare voertuigmodellen, zowel grafisch als numeriek.

Daarnaast geven vergelijkende analyses inzicht in andere relevante categorieën zoals interne weerstand en batterijprestaties. De informatie over het laad- en rijgedrag van elektrische voertuigen, die de invloed van rijgedrag op de gezondheid van de batterij illustreert, is ook bijzonder opmerkelijk.

Voor het eerst krijgen AVILOO-klanten ook toegang tot grafische weergaven van de signalen die tijdens dynamische tests worden gecontroleerd.

Deze nieuwe manier om resultaten weer te geven verhoogt ook de veiligheid van de klant door deze grafisch en numeriek te informeren over de status van de individuele celniveaus. In het geval van een batterijfout bevatten het PREMIUM Test-certificaat en het FLASH Test-rapport een gedetailleerde analyse.

Ga terug

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

If you would like to receive the latest trends in electromobility and battery diagnostics on a regular basis, then subscribe to our newsletter now.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close