Åpenhet gjennom sammenligning:

AVILOO-batteritester for elektriske kjøretøy åpner for en ny epoke med diagnostikk gjennom referanseanalyse

Til nå har batteritester gitt elbileiere innsikt i den samlede tilstanden til en elbils batteri uten å sammenligne med andre biler. Selv om dette representerte en milepæl når det gjelder forståelsen av videresalg av brukte elbiler, var det ikke tidligere mulig å sammenligne verdiene med en sammenlignbar gruppe. Men nå har AVILOO Battery Diagnostics utviklet en revolusjonerende løsning som ikke bare nøyaktig registrerer batteriets helsetilstand (SoH), men som også gjør det mulig å sammenligne med tilsvarende biler. Denne banebrytende utviklingen markerer nok en milepæl innen batteridiagnostikk for elektriske kjøretøy

En fremragende innovasjon er presentasjonen av helsetilstandsverdiene (SoH) for et spesifikt elektrisk kjøretøy sammenlignet med SoH-verdiene til alle andre lignende kjøretøymodeller, både grafisk og numerisk.

I tillegg gir komparative analyser innsikt i andre relevante kategorier, som intern motstand og batteriytelse. Informasjonen om lade- og kjøreatferden til elektriske kjøretøy, som illustrerer kjøreadferdens påvirkning på batterihelsen, er også spesielt bemerkelsesverdig.

For første gang vil AVILOO-kunder også få tilgang til grafiske representasjoner av signalene som overvåkes under dynamiske tester.

Denne nye måten å vise resultater på øker også kundesikkerheten ved å informere dem grafisk og numerisk om statusen til de enkelte cellenivåene. Ved batterifeil inneholder PREMIUM-sertifikatet og FLASH-rapporten en detaljert analyse.

Go back

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Hvis du ønsker å motta de siste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk med jevne mellomrom, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close