La oss starte et samarbeid med en samtale – VI ER HER FOR DEG!

Kontakt oss direkte for vellykket samarbeid – vi svarer gjerne på dine spørsmål

Ledende selskaper stoler på AVILOO

AVILOO-PRODUKTER SPESIELT FOR BILFLÅTER

Oppdag de nyeste innovasjonene innen batteridiagnostikk for elektriske kjøretøy og plug-in hybrider nå! Våre fremragende løsninger muliggjør rask og enkel fastsettelse av batteriets helse, spesielt designet for kjøretøyflåter. Med vår avanserte teknologi kan du holde oversikt over batterienes helse til enhver tid, noe som reduserer flåtens driftskostnader. Dra nytte av disse banebrytende løsningene nå og optimaliser effektiviteten til elbilparken din!

EKSPERT- ELLER PARTNERLISENS?

Her kan du bestille AVILOO-lisenser direkte.

Dine forretningsbehov er kjent for oss!

De siste årene har mange selskaper gått over til elektrisk motorisering for sine firmabiler, men også for maskiner. Antall selskaper som bruker elektrisk kraft har økt, og med det etterspørselen etter å teste batteriene til kjøretøyene og ulike installasjoner raskt og kostnadseffektivt.

Dine forretningsbehov er kjent for oss! Derfor tilbyr vi deg individuelle løsninger som er perfekt tilpasset dine behov. Vi forstår dine krav og hjelper deg med å nå dine mål.

Overvåking & Feltdata

Vi gir verdifull støtte til selskaper gjennom våre overvåkingstjenester og feltdatabehandling. Disse tjenestene gjør det mulig for deg å kontinuerlig overvåke driften av utstyret ditt og optimalisere forretningsprosessene dine.

Hvis flere elektrisk drevne maskiner eller kjøretøy er i bruk, er det nødvendig med permanent overvåking for å holde alle prosesser i gang. AVILOO støtter kundebedrifter i å opprettholde oversikt. Ved å samle inn og levere omfattende batterifeltdata, tilbyr vi muligheten til å se ekte data om drivbatteriene til kjøretøyene dine når som helst i AVILOO Battery Cloud. Ved regelmessig overvåking og kontroll kan bedrifter ikke bare minimere risikoen for leveringskomplikasjoner, men også optimalisere ruteplanleggingen.

Våre løsninger gir deg verdifull innsikt i forbruket og bruken av eiendelene dine for å gjøre dem mer effektive og lønnsomme. Stol på våre tjenester og dra nytte av våre innovative teknologier!

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

I løpet av en time lærer du alt om AVILOO FLASH-test og batteridiagnose.

AVILOO FLASH-test og batteridiagnose.

Neste webinar starter den: 07.12.2023 10:00 - 11:00 CET (Deutsch)

Verdien av teknologien vår måles ut fra hvor fornøyde de som har prøvd den, er:

Denzel AG

YouTube has been restricted due to privacy settings

Vi er svært fornøyde med samarbeidet med AVILOO-teamet. Takket være deres omfattende støtte kunne vi raskt og enkelt integrere AVILOOs batteridiagnosesystem i vår eksisterende struktur.

— Eva Rothe
Commercial Director Arval Deutschland

AVILOO White Paper

HEALTH STATE OF THE BATTERY (SoH) Importance and effective measurement

ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Hvis du ønsker å få jevnlig informasjon om de nyeste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk, kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close