INFORMASJON ER NØKKELEN TIL SUKSESS!

AVILOO er et raskt voksende selskap med mange imponerende prestasjoner. Ekspertene ved AVILOO-Teknologisentret vil gjerne dele sin kunnskap med deg.

AVILOO Battery Diagnostics har introdusert betydelige innovasjoner for forretningspartnere for å gjøre samarbeidet enda mer effektivt og kundeorientert.

Dette har vi aldri sett før! I det daglige arbeidet har vi undersøkt ulike saker. En elbil som vi testet i juli 2023 skiller seg ut her og forblir uforglemmelig!

Er SoH som vises på bilens skjerm riktig? Å svare på dette spørsmålet er ikke så lett som det virker. Den relevante SoH for et batteri avhenger sterkt av påliteligheten til dataene som brukes til SoH-beregning.

Vi har gode nyheter for alle brukere av Aviloo-produkter! I de siste endringene i programvarekonfigurasjonen har vi gjort betydelige forbedringer som vil forbedre brukeropplevelsen din betraktelig.

AVILOO FLASH Test, den raskeste omfattende batteritesten i verden, er offisielt sertifisert av CARA Europe (Car Remarketing Association Europe).

I en ny analyse bekrefter AVILOO antagelsene til mange elbilister: Hurtiglading akseler aldringen av batterier – fra første hurtiglading og videre

Myter og fakta om tilstanden til et elbilbatteri: hva du trenger å vite.

Et av de mest interessante prosjektene er støtten fra 4x4electric-teamet...

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close