INFORMASJON ER NØKKELEN TIL SUKSESS!

AVILOO er et raskt voksende selskap med mange imponerende prestasjoner. Ekspertene ved AVILOO-Teknologisentret vil gjerne dele sin kunnskap med deg.

AVILOO Battery Diagnostics har gjennomført en omfattende studie om påvirkning av føreradferd på batterialdring i elektriske kjøretøy for å bidra til åpenhet innen elektromobilitet.

A 38,000 km Pure Electric Adventure, driving from the Netherlands to South Africa, powered solely by solar energy.

Elbiler har for lengst blitt en del av hverdagen vår, og det å ta godt vare på batteriene er avgjørende for å unngå for tidlig aldring og alvorlige funksjonsfeil.

Hvordan kan en brann oppstå? Hvilke tiltak kan iverksettes for å motvirke dette problemet?

AVILOO Battery Diagnostics har introdusert betydelige innovasjoner for forretningspartnere for å gjøre samarbeidet enda mer effektivt og kundeorientert.

Dette har vi aldri sett før! I det daglige arbeidet har vi undersøkt ulike saker. En elbil som vi testet i juli 2023 skiller seg ut her og forblir uforglemmelig!

Er SoH som vises på bilens skjerm riktig? Å svare på dette spørsmålet er ikke så lett som det virker. Den relevante SoH for et batteri avhenger sterkt av påliteligheten til dataene som brukes til SoH-beregning.

Vi har gode nyheter for alle brukere av Aviloo-produkter! I de siste endringene i programvarekonfigurasjonen har vi gjort betydelige forbedringer som vil forbedre brukeropplevelsen din betraktelig.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close