BATTERIDIAGNOSTIK

State of Health (SoH) Analysis

VI ÄLSKAR BATTERIER! DET ÄR DÄRFÖR VI HAR FULLÄNDAT ANALYSEN AV BATTERIDATA!

På några få år har AVILOO blivit den globala innovationsledaren inom testning, övervakning och analys av batterier inom alla tillämpningsområden – fordon, kollektivtrafik, marin, flyg samt stationära, industriella och bostadsapplikationer.
Tillsammans med 30 medarbetare tillhandahåller vi våra BATTERITJÄNSTER – från den privata ägaren av en elbil till världsledaren inom celltillverkning!

Testa din bil nu

Välj din fordonsmodell

Batteri

Batteri

Följande produkt(er) är tillgängliga

Annan modellgrupp
Testa din bil nu
Välj din fordonsmodell
Privat kund
Företagskund
Köp nu

AVILOO TO GO - ta med dig lite information!

Här hittar du all viktig information om AVILOO på ett överskådligt sätt i vår skarpa broschyr.

AVILOO batteridataanalys i en överblick

1. Teknik för varje batterityp

Vi avkodar och tolkar data från batterier, oavsett om de finns i elbilar, på fartyg, i entreprenadmaskiner eller i stationär utrustning – vårt ingenjörsteam avkodar alla aktuella branschstandarder som CANBUS och konfigurerar den unika, egenutvecklade AVILOO Box för varje tillämpning. Vi låser upp varje batteris hemligheter.

2. AVILOO Box - anslutningsmöjligheter för alla behov

Med AVILOO Box erbjuder vi en unik högteknologisk lösning för generering av variabla mätdata i stationära och mobila tillämpningsområden, skräddarsydd efter dina behov och modulärt tillämpbar.

3. AVILOO Battery Data Cloud - hjärtat i analysen av batteridata

Det supersnabba och användarvänliga AVILOO Battery Data Cloud ger en anpassningsbar översikt över miljontals insamlade datapunkter med bara några få klick. Detta gör det möjligt för våra experter att snabbt och effektivt samla in och tolka din batteriapplikation. För experterna bland er är vi också glada att göra all data tillgänglig via ett API. AVILOO Battery Data Cloud innehåller alla algoritmer som vi har utvecklat, så du kan lita på resultaten!

4. Analys av batteridata med Big Data-metoder

Kärnan i batteridataanalysen är AVILOO Estimator – en kraftfull algoritm för maskininlärning som drivs av miljarder insamlade datapunkter och som blir smartare och ännu mer exakt med varje datauppsättning. Data bearbetas och lagras i realtid, säkras enligt högsta standard och är redundant i AVILOO Battery Data Cloud.

5. Objektiva och tillförlitliga resultat

Varje resultat kontrolleras automatiskt flera gånger enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Om ett resultat faller utanför vårt exakt definierade rimlighetsintervall kontrolleras det manuellt igen och valideras av våra experter på AVILOO-batteridata. Därför är varje AVILOO-battericertifikat inte bara objektivt, transparent och korrekt, utan också 100 % pålitligt.

AVILOO Algorithmus & Weiterentwicklung, Patrick Schabus MSc

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO Reverse Engineering, Ing. Lukas Gos

YouTube has been restricted due to privacy settings

360 graders strategi – omfattande & komplett, Dr. Nikolaus Mayerhofer, CTO

YouTube has been restricted due to privacy settings

LADDA NER AVILOO KNOW-HOW!

Få exklusiva insikter och information för att fördjupa dina kunskaper och bredda din förståelse.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Om du regelbundet vill få information om de senaste trenderna inom elektromobilitet och batteridiagnostik, prenumerera på vårt nyhetsbrev nu.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close