Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Have any Questions? +01 123 444 555
NO

VI ELSKER BATTERIER! DERFOR HAR VI PERFEKSJONERT ANALYSEN AV BATTERIDATA!

På noen få år har AVILOO blitt den globale innovasjonslederen innen TESTING, OVERVÅKING og ANALYSE av batterier i alle bruksområder - bilindustrien, offentlig transport, skipsfart, luftfart samt stasjonære, industrielle og private applikasjoner.
Sammen med 30 ansatte leverer vi våre BATTERITJENESTER - fra den private elbileier til markedslederen innen celleproduksjon!

AVILOO TO GO - ta litt informasjon med deg!

Her finner du en oversikt over all viktig informasjon om AVILOO på to skarpe sider.

AVILOOs batteridataanalyse: en oversikt

1. Engineering for hver batteritype

Vi dekoder og tolker data fra batterier, uansett om de er i elbiler, skip, byggemaskiner eller stasjonære anlegg - vårt ingeniørteam dekoder alle gjeldende industristandarder som CANBUS og konfigurerer den unike, egenutviklede AVILOO-Boxen for alle bruksområder. Vi avslører hemmelighetene i hvert batteri.

2. AVILOO-Boxen - konnektivitet for alle behov

Med AVILOO-Boxen tilbyr vi en unik høyteknologisk løsning for variabel generering av måledata i stasjonære og mobile bruksområder, som kan brukes modulært og er tilpasset dine behov.

3. AVILOO Battery Data Cloud - kjernen i batteridataanalysen

Den superraske og brukervennlige AVILOO Battery Data Cloud muliggjør en individuelt konfigurerbar visning av millioner av innsamlede datapunkter med bare noen få klikk. Dette gjør ekspertene våre i stand til raskt og effektivt å registrere og tolke din batteribruk. For deg som er fagmann i dette området, gir vi deg gjerne alle data via en API. AVILOO Battery Data Cloud inneholder alle algoritmene vi har utviklet slik at du kan stole på resultatene!

4. Batteridataanalyse med big data-metoder

Kjernen i batteridataanalysen er AVILOO Estimator – en kraftig maskinlæringsalgoritme basert på milliarder av datapunkter som samles inn og blir smartere og enda mer nøyaktig med hvert datasett. Dataene behandles og lagres i sanntid, og er sikret etter de høyeste standardene i AVILOO Battery Data Cloud.

5. Objektive og pålitelige resultater

Hvert resultat blir automatisk kontrollert flere ganger i henhold til de høyeste kvalitetsstandardene. Hvis et resultat faller bare minimalt utenfor vårt nøyaktig definerte sannsynlighetsområde, så blir det manuelt kontrollert og validert av AVILOO-batteridataekspertene våre. Så hvert AVILOO-BATTERISERTIFIKAT er ikke bare objektivt, transparent og nøyaktig, men også 100% pålitelig.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close