AVILOO BANEN

Word onderdeel van ons succesvolle team

E-MOBILITEIT IS HIER - WORD EEN AVILOO EN MAAK ER DEEL VAN UIT!

Kom bij AVILOO - wij zijn op zoek naar jou! Wij zijn een snelgroeiend team dat innovatieve, slimme en vlotte mensen een kans biedt om te werken aan de toekomst van e-mobility. Geef vorm aan de toekomst - samen met AVILOO!

De opkomende tweedehands automarkt voor elektrische voertuigen wordt door de AVILOO Accutest transparanter en objectiever voor alle deelnemers! De elektrificatie van het vervoer over land, over zee en door de lucht stelt ons allen voor grote uitdagingen. Batterijen zijn de toekomst voor ons allemaal en wij bij AVILOO zijn de experts op het gebied van batterijgegevens! En we zijn voortdurend in ontwikkeling en daarvoor hebben we jou en je kennis nodig!

Read more

Technical Customer Support & Testing (f/m)

Full time / Part time

Tevreden AVILOO's!

"Een succesvol bedrijf is gebaseerd op een sterk team. In ons team zitten de besten! Sinds we de eerste onafhankelijke testprocedure voor Li-Ion-batterijen hebben ontwikkeld, bepalen we niet alleen de richting voor de ontwikkeling van het bedrijf, maar voor de hele industrie. Werkelijk onbetaalbaar!"

— Radinka Danilov Sehovic
Marketing & Communication Team

"Het is spannend om deel uit te maken van de groei van het bedrijf en eraan te kunnen bijdragen. We hebben al een lange weg afgelegd tot aan de marktintroductie. In ons geweldige team trekt iedereen samen op en daarom zullen we ook toekomstige uitdagingen aankunnen."

— Petra Rosenberger
Office Management Team

"Mijn werk bij AVILOO geeft me de kans om mezelf te realiseren en ons team en ons bedrijf vooruit te stuwen. Ik zie de batterijtesten die we ontwikkelen en aanbieden als een waardevolle bijdrage aan een duurzamere en betere toekomst."

— Wolfgang Schönauer-Gustenau
Quality Management Team

"There are new challenges and opportunities to contribute every day at AVILOO. In a dynamic international environment, many different talents can develop and contribute to the company's success. Being creative and at the same time taking on responsibility early on - that's how I imagine the start-up experience, which is also prevalent at AVILOO."

— Leopold Tintera
Customer Support
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close