Productverbeteringen en belangrijk nieuws

We hebben goed nieuws voor alle gebruikers van AVILOO-producten!

Bij recente wijzigingen in de softwareconfiguratie hebben we belangrijke verbeteringen aangebracht waardoor uw gebruikerservaring aanzienlijk zal verbeteren.

Ons team heeft hard gewerkt om de software te optimaliseren voor een nog soepelere en gebruiksvriendelijkere ervaring. We hebben geluisterd naar de feedback van onze klanten en hebben specifiek aan de volgende gebieden gewerkt:
Nieuwe URL voor API-verzoeken: data-rest.aviloo.com. Dit nieuwe eindpunt is geïntroduceerd zodat (REST-)clients geen verbinding hoeven te maken met portal.aviloo.com om REST-gegevens op te halen.

  • Ondersteuning voor extra talen: Fins, Spaans en Zweeds. De Battery Data Cloud, alle webapps, PREMIUM-testcertificaten en FLASH-testrapporten kunnen nu worden gebruikt in het Fins, Spaans en Zweeds.
  • Ondersteuning voor webhooks. Er zijn nu webhooks beschikbaar voor klanten die onze API's gebruiken. Hiermee kunt u een melding krijgen wanneer bijvoorbeeld een FLASH-test is voltooid.
  • Uitbreiding van de server. De productie-infrastructuur is verbeterd, wat resulteert in betere prestaties en een grotere betrouwbaarheid.

Alle functionaliteiten zijn automatisch beschikbaar en vereisen geen handmatige stappen van klanten/partners.
We zijn blij dat we deze verbeteringen kunnen presenteren en hopen dat ze voldoen aan uw eisen en verwachtingen. Bedankt voor het gebruik van de producten van AVILOO en voor uw hulp bij het voortdurend verbeteren van onze diensten.

Ga terug

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close