Innovatieve update voor zakelijke klanten:

Advanced expertise in accudiagnose en geoptimaliseerde gebruikerservaring

Persbericht

Wiener Neudorf 12.09.2023 - AVILOO heeft belangrijke update voor zakelijke partners in de diagnose van accu's doorgevoerd om de samenwerking nog effectiever en klantgerichter te maken. De ontwikkelingen omvatten de lancering van een speciale webwinkel voor zakelijke klanten, de start van het trainingsplatform „AVILOO Academy” , de implementatie van een innovatieve prepaid-optie voor de aankoop van de FLASH-test en een volledig nieuwe handige verpakking van AVILOO-testapparatuur. Daarnaast nadert een op maat gemaakt certificeringsprogramma voor partners, met speciale zakelijke voordelen voor alle deelnemers, de laatste ontwikkelingsfase.

De webwinkel is speciaal ontwikkeld voor zakelijke partners en biedt een meer gerichte selectie van producten en diensten die zijn afgestemd op de behoeften van zakelijke klanten. Alle stappen, van het selecteren van producten tot het aankoopproces, kunnen hier eenvoudig worden voltooid.

Om het inzicht in accu's en de onderliggende processen te vergroten, heeft AVILOO de „AVILOO Academy” gelanceerd. Dit educatieve platform biedt zakelijke partners de mogelijkheid om niet alleen te leren hoe ze accutests gebruiken, maar ook om hun achtergrondkennis over accu's van elektrische voertuigen en de werking van de diagnoseapparatuur uit te breiden.

De CEO van AVILOO, Dr. Marcus Berger, benadrukt het strategisch belang van het versterken van B2B-relaties en het sneller inspelen op de behoeften van klanten: „Met deze baanbrekende maatregelen wil AVILOO het aankoop- en aanvraagproces voor zakelijke partners vereenvoudigen en de klanttevredenheid verhogen.”

„De vorige maatregelen hebben al uitstekende resultaten opgeleverd. Tijdens de uitbreiding van het aanbod voor zakelijke partners zijn ook vruchtbare samenwerkingen tot stand gekomen met prestigieuze partners zoals een verzekeringsgroep en gerenommeerde accufabrikanten uit het Verre Oosten”, aldus CSO Wolfgang Berger.

De verbetering van de B2B-klantervaring leidde ook tot een aanpassing van de verpakking voor de testapparatuur. De herziene vernieuwde verpakking is robuuster en gebruiksvriendelijker en geeft overzicht. Het bevat de AVILOO-box en de juiste kabels voor de verschillende voertuigtypen.

Ga terug

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close