Produktforbedringer og viktige nyheter

Vi har gode nyheter for alle brukere av AVILOO-produkter!

I de siste endringene i programvarekonfigurasjonen har vi gjort betydelige forbedringer som vil forbedre brukeropplevelsen din betraktelig.

Teamet vårt har jobbet hardt for å optimalisere programvaren for å gi en enda jevnere og mer brukervennlig opplevelse. Vi har lyttet til kundenes tilbakemeldinger og jobbet spesifikt med følgende områder:
Ny URL-adresse for API-forespørsler – data-rest.aviloo.com – Det nye endepunktet er innført slik at (REST)-klienter ikke trenger å koble til portal.aviloo.com for å hente REST-data.

  • Støtte for flere språk: finsk, spansk og svensk – Battery Data Cloud, alle webapper, PREMIUM-testsertifikater og FLASH-testrapporter kan nå brukes på finsk, spansk og svensk.
  • Støtte for webhooks – webhooks for kunder som bruker API-ene våre, er nå tilgjengelige. Den lar deg bli varslet når for eksempel en FLASH-test er fullført.
  • Skalering på serversiden – Produksjonsinfrastrukturen er forbedret, noe som resulterer i forbedret ytelse og økt pålitelighet.

Alle funksjoner er automatisk tilgjengelige og krever ingen manuelle trinn fra kunder/partnere.
Vi er glade for å presentere disse forbedringene og håper at de oppfyller dine krav og forventninger. Takk for at du bruker AVILOO-produkter og hjelper oss med å kontinuerlig forbedre tjenestene våre.

Go back

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Hvis du ønsker å motta de siste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk med jevne mellomrom, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close