Innovative forbedringer for bedriftskunder

Forbedret ekspertise innen batteridiagnostikk og optimalisert brukeropplevelse

Pressemelding

Wiener Neudorf 06.09.2023 – AVILOO Battery Diagnostics har introdusert betydelige innovasjoner for forretningspartnere for å gjøre samarbeidet enda mer effektivt og kundeorientert. Utviklingen inkluderer lanseringen av en dedikert Nettbutikk for bedriftskunder, starten på treningsplattform «AVILOO Academy», implementering av et innovativt forhåndsbetalt alternativ for kjøp av FLASH-testen, og en helt ny praktisk emballasje av AVILOO-testutstyr. I tillegg nærmer et tilpasset partnersertifiseringsprogram, som tilbyr spesielle forretningsfordeler til alle deltakere, seg den siste utviklingsfasen.

Nettbutikken, som er utviklet spesielt for forretningspartnere, muliggjør et mer målrettet utvalg av produkter og tjenester tilpasset bedriftskundenes behov. Her kan alle trinn fra produktvalg til kjøpsprosess enkelt fullføres.

For å utdype forståelsen av elektriske batterier og de underliggende prosessene, har AVILOO lansert «AVILOO Academy.» Denne pedagogiske plattformen gir forretningspartnere muligheten til ikke bare å lære å bruke batteritesting, men også å utvide bakgrunnskunnskapen om elbilbatterier og hvordan diagnoseutstyret fungerer.

AVILOOs administrerende direktør, Dr. Marcus Berger, understreker den strategiske betydningen av å styrke B2B-relasjoner og reagere raskere på kundenes behov: «Gjennom disse banebrytende tiltakene har AVILOO som mål å forenkle innkjøps- og søknadsprosessen for forretningspartnere og øke kundetilfredsheten.»

- De tidligere tiltakene har allerede gitt gode resultater. I løpet av utvidelsene av Business Partner-tilbudene er det også etablert fruktbare samarbeid med prestisjefylte partnere som en forsikringsgruppe og anerkjente batteriprodusenter fra «Det fjerne østen,» som bekreftet av CSO Wolfgang Berger.

Forbedringen av B2B-kundeopplevelsen førte også til en tilpasning av emballasjen for testenhetene. Den reviderte emballasjen er mer robust, brukervennlig og gir mer bekvemmelighet. Den inneholder AVILOO-boksen samt passende kabler for forskjellige kjøretøytyper.

Go back

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Hvis du ønsker å motta de siste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk med jevne mellomrom, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close