AVILOO mottar prestisjefylt sertifisering for FLASH Test fra CARA Europe

AVILOO FLASH Test, den raskeste omfattende batteritesten i verden, er offisielt sertifisert av CARA Europe (Car Remarketing Association Europe).

Pressemelding

Wiener Neudorf 30.05.2023

<en href="flash-test-en.html">AVILOO FLASH Test</en>, den raskeste omfattende batteritesten i verden, har blitt offisielt sertifisert av CARA Europe (Car Remarketing Association Europe)</en>. CARA-sertifikatet, gyldig fra 1. juni 2023, bekrefter at FLASH-testen oppfyller de mange kravene til CARA Battery Health Working Group.

CARA Europe er en uavhengig, ideell organisasjon som støtter bruktbilmarkedet. CARA Battery Health Working Group ble etablert for å støtte videresalg og riktig verdsettelse av brukte elektriske kjøretøy ved å øke tilliten til batterier som nøkkelkomponenter.

AVILOO FLASH har bestått alle tester av denne strenge kvalitetsvurderingen, inkludert kategoriene Generelle vilkår for bruk, Teknisk forklaring, Testpresentasjon og Markedsdekning. Sertifiseringen fra CARA Europe bekrefter kvaliteten på FLASH-testen og gir Aviloo-kunder forsikring om at batteriene deres oppfyller CARAs høye standarder.

Sertifiseringssystemet «Battery Health Check CARA Approved», som nylig ble introdusert i år, har som mål å skape klare og transparente forhold for en jevn utvikling av markedet for brukte elektriske kjøretøy.

«Sertifisering av en så prestisjefylt institusjon er en eksepsjonell bekreftelse på vårt mange års dedikerte arbeid og vår innsats for å sikre åpenhet og maksimal sikkerhet for alle våre kunder med hensyn til trekkbatteriene til deres elektriske kjøretøy. Vi er veldig takknemlige for at kvaliteten på våre produkter blir anerkjent av et høyt spesialisert profesjonelt publikum», sier Wolfgang Berger</en>, medgrunnlegger og CSO for AVILOO Battery Diagnostics.

Sertifiseringen fra CARA Europe er en viktig milepæl for AVILOO Battery Diagnostics og understreker selskapets forpliktelse til de høyeste kvalitets- og pålitelighetsstandardene. Som en global leder innen batteridiagnostikk vil AVILOO fortsette å jobbe hardt for å sette de høyeste standardene innen batteridiagnostikk og tilby de beste produktene og tjenestene til kunder over hele verden.

FLASH Test er en omfattende batteritest som bestemmer tilstanden til trekkbatterier på bare tre minutter og rapporterer det i en leverandøruavhengig rapport med AVILOO-poengsummen. Testen er spesielt egnet for bedrifter som er interessert i raske, kostnadseffektive løsninger, som leasingselskaper, bilforhandlere og testselskaper.

Go back

ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Hvis du ønsker å få jevnlig informasjon om de nyeste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk, kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close