LETER DU OGSÅ ETTER LADESTASJONER?

Sjekk batteriet nå med AVILOO PREMIUM-testen.

Hvorfor velge en AVILOO PREMIUM Test?

Ladestasjoner er som nøkler: Du finner dem ikke når du trenger dem som mest. Det beste man kan gjøre for å redusere desperat leting etter ladestasjoner, er et batteri i topptilstand med full rekkevidde. Kontroller tilstanden på elbilbatteriet med en AVILOO PREMIUM batteritest. Det er markedets mest omfattende batteritest og den enkleste å bruke. Ekstra rabatt til medlemmer av Norsk Elbilforening!

Bestill batteritest

YouTube has been restricted due to privacy settings

VIKING KONTROLL

1) Du kan få AVILOO-boksen fra en Viking Kontrollstasjon - de kompetente ekspertene på stedet hjelper deg med oppkoblingen!

2) Du vil motta en lenke på e-post for å starte batterihelsetesten med et klikk. (Ingen nedlasting nødvendig.)

3) Etter å ha koblet til boksen via kjøretøyets OBD-grensesnitt og fulgt instruksjonene blir du guidet intuitivt gjennom batterihelsetesten.

4) Sørg for at bilen er fulladet (100%) når du starter batterihelsetesten.

5) Kjør bilen som vanlig – til bilen har nådd et batterinivå på 10%. Du kan gjennomføre batterihelsetesten i det tempoet du ønsker, innenfor en 7-dagersperiode.

6) Lever tilbake Aviloo-boksen når som helst innenfor utlånsperioden på 7 dager. Dersom du bruker hele utlånsperioden på å kjøre testen, kan du levere boksen neste virkedag. Du vil motta AVILOO-batterisertifikatet som en PDF-fil på e-post innen 48 timer.

Bestill batteritest

AVILOO SERTIFIKAT

AVILOO-batterisertifikat beskriver tilstanden til batteriet på en objektiv og svært nøyaktig måte uavhengig av produsent. 50% av bilens verdi ligger i batteripakken og der er 100% av den så viktige rekkevidden. Batterier mister kraft, det er store variasjoner og svingninger selv innenfor den samme modellserien. Dette avhenger av flere faktorer, som hvordan man kjører og lader, og mer.

Bestill batteritest

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Hvis du regelmessig vil motta de siste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk, så abonner på vårt nyhetsbrev nå.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close