Den tidiga fågeln fångar... TEST!

AVILOO Tidig åtkomst – för alla som vill vara först!

AVILOO TIDIG TILLGÅNG

Hittade du inte din bilmodell i vårt officiella utbud av testbara modeller? Då är det här en fantastisk möjlighet för dig! Tidig åtkomst innehåller en lista över fordonsmodeller för vilka Premium-batteritestet befinner sig i den slutliga utvecklingsfasen. Du har nu möjlighet att få ditt test med certifikat några veckor före den officiella lanseringen!

För att det TÜV-certifierade AVILOO Premium-testet ska kunna ingå i vårt officiella sortiment för en specifik fordonsmodell måste flera faser genomgås. Ett avgörande steg är att "lära sig språket" för kommunikationen mellan batteriet och våra mätsystem för att effektivt kunna avkoda de insamlade data. När vi har lärt oss detta börjar verifieringen av mätvärdena i den sista utvecklingsfasen. Det är nu du kan gå med i programmet och hjälpa oss att påskynda lanseringsprocessen.

YouTube has been restricted due to privacy settings

Testproceduren för Tidig åtkomst-modellerna liknar den vanliga testproceduren för AVILOO Premium – batteriet måste vara fulladdat vid start. Med AVILOO Box ansluten ska batteriet vara helt urladdat under testet. Fordonet måste köras till minst 5 % SoC. De sista 5 % kan laddas ur med hjälp av värme eller luftkonditionering. Under testfasen på max. 7 dagar får batteriet inte laddas.

Naturligtvis kommer alla nödvändiga steg att förklaras tydligt för dig. När testet är avslutat får du ett Tidig åtkomst-certifikat via e-post inom två arbetsdagar.

VAD FÅR DU UT AV DET?

Testerna för varje fordonsmodell som en del av Early Access kostar ENDAST 49 EUR tills det ingår i det officiella AVILOO-sortimentet.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Om du regelbundet vill få information om de senaste trenderna inom elektromobilitet och batteridiagnostik, prenumerera på vårt nyhetsbrev nu.

LADDA NED AVILOO KNOW-HOW!

Få exklusiva insikter och information för att fördjupa dina kunskaper och bredda din förståelse.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close