MORGENFUGLER FANGER … PRØVEN!

AVILOO tidlig tilgang – for alle som ønsker å være først!

AVILOO TIDLIG TILGANG

Fant du ikke din bilmodell i vårt offisielle utvalg av testbare modeller? Da er dette en flott mulighet for deg! Tidlig tilgang inneholder en liste over kjøretøymodeller der PREMIUM-batteritesten er i den siste utviklingsfasen. Du har nå muligheten til å motta testen din med sertifikat noen uker før den offisielle utgivelsen!

For at den TÜV-sertifiserte AVILOO PREMIUM-testen skal bli inkludert i vårt offisielle utvalg for en bestemt kjøretøymodell, må flere faser fullføres. Et avgjørende skritt er å «lære språket» for kommunikasjon mellom batteriet og våre målesystemer for å dekode de innsamlede dataene på en effektiv måte. Når vi har mestret dette, begynner verifiseringen av beregningene i den siste utviklingsfasen. Dette er øyeblikket da du kan bli med i programmet og hjelpe oss med å fremskynde utgivelsesprosessen.

YouTube has been restricted due to privacy settings

Testprosedyren for tidlig tilgang-modellene ligner på den vanlige AVILOO PREMIUM-testprosedyren – batteriet må være fulladet ved start. Med AVILOO-boksen koblet til, bør batteriet tømmes helt under testen. Kjøretøyet må kjøres til minst 5 % SoC. De siste 5 % kan brukes opp ved hjelp av oppvarming eller klimaanlegg. I testfasen på maks 7 dager må ikke batteriet lades.

Alle nødvendige trinn blir selvfølgelig tydelig forklart for deg. På slutten av testen vil du motta sertifikatet for tidlig tilgang via e-post innen to virkedager.

HVA FÅR DU IGJEN FOR DET?

Testene for hver kjøretøymodell som en del av tidlig tilgang koster KUN 49 EUR til den er inkludert i den offisielle AVILOO-serien.

ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Hvis du ønsker å få jevnlig informasjon om de nyeste trendene innen elektromobilitet og batteridiagnostikk, kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt nå.

LAST NED AVILOO KNOW-HOW!

Få eksklusiv innsikt og informasjon for å få dypere kunnskap og utvide forståelsen din.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close