DE VROEGE VOGEL VANGT DE... TEST!

De vroege toegang van AVILOO, voor iedereen die de eerste wil zijn!

VROEGE TOEGANG VAN AVILOO

Heeft u uw automodel niet gevonden in ons officiële aanbod van testbare modellen? Dan is dit een geweldige kans voor u! De vroege toegang bevat een lijst met voertuigmodellen waarvoor de PREMIUM-batterijtest zich in de laatste ontwikkelingsfase bevindt. U heeft nu de kans om uw test met certificaat enkele weken voor de officiële release te ontvangen!

Om de TÜV-gecertificeerde AVILOO PREMIUM Test op te nemen in ons officiële assortiment voor een specifiek voertuigmodel, moeten verschillende fasen worden doorlopen. Een cruciale stap is het "leren van de taal" voor de communicatie tussen de batterij en onze meetsystemen om de verzamelde gegevens effectief te decoderen. Zodra we dit onder de knie hebben, begint de verificatie van de meetgegevens in de laatste ontwikkelingsfase. Dit is het moment waarop u aan het programma kunt deelnemen en ons kunt helpen het releaseproces te versnellen.

YouTube has been restricted due to privacy settings

De testprocedure voor de modellen met vroege toegang is vergelijkbaar met de gewone AVILOO PREMIUM Test-procedure, de batterij moet bij het begin volledig opgeladen zijn. Als de AVILOO Box is aangesloten, moet de batterij tijdens de test volledig leeg zijn. Er moet met het voertuig worden gereden tot minimaal 5% SoC. De laatste 5% kan worden ontladen met behulp van de verwarming of airconditioning. Tijdens de testfase van maximaal 7 dagen mag de batterij niet worden opgeladen.

Uiteraard worden alle noodzakelijke stappen duidelijk aan u uitgelegd. Na afloop van de test ontvangt u binnen twee werkdagen per e-mail het certificaat voor vroege toegang.

WAT HEEFT U ERAAN?

De tests voor elk voertuigmodel als onderdeel van de vroege toegang kosten ENKEL 49 EUR totdat ze worden opgenomen in het officiële AVILOO-assortiment.

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

DOWNLOAD AVILOO-KENNIS!

Ontvang exclusieve inzichten en informatie om uw kennis te verdiepen en uw begrip te verbreden.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close