FØRST TIL MØLLE FÅR... EN TEST!

AVILOO Early Access - for alle dem, der vil være først!

AVILOO TIDLIG ADGANG

Fandt du ikke din køretøjsmodel i vores officielle udvalg af modeller, der kan testes? Det udgør en fantastisk mulighed for dig! Early Access indeholder en liste over køretøjsmodeller, hvor PREMIUM-batteritesten er i den afsluttende udviklingsfase. Du har nu mulighed for at modtage din test med certifikat et par uger før den officielle udgivelse!

For at den TÜV-certificerede AVILOO PREMIUM Test for en bestemt køretøjsmodel kan indgå i vores officielle sortiment, skal flere faser gennemføres. Et afgørende skridt er at "lære sproget" for kommunikation mellem batteriet og vores målesystemer for effektivt at kunne afkode de indsamlede data. Når vi har mestret dette, begynder verificeringen af målingerne i den sidste udviklingsfase. Det er nu, du kan deltage i programmet og hjælpe os med at fremskynde processen.

YouTube has been restricted due to privacy settings

Testproceduren for modellerne med tidlig adgang svarer til den almindelige AVILOO PREMIUM testprocedure - batteriet skal være fuldt opladet ved start. Når AVILOO Box er tilsluttet, skal batteriet være helt afladet under testen. Køretøjet skal køres helt ned til 5% SoC. De sidste 5 % kan aflades ved hjælp af varme eller aircondition. I løbet af testfasen på maks. 7 dage må batteriet ikke oplades.

Alle de nødvendige trin vil naturligvis blive forklaret tydeligt for dig. Når testen er afsluttet, modtager du certifikatet for tidlig adgang pr. e-mail inden for to arbejdsdage.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Testene for hver køretøjsmodel som en del af tidlig adgang koster KUN 49 EUR, indtil den bliver inkluderet i det officielle AVILOO-sortiment.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, hvis du ønsker at modtage de nyeste trends inden for elektromobilitet og batteridiagnose.

DOWNLOAD AVILOO KNOW-HOW!

Få eksklusiv indsigt og info for at styrke din viden og udvide din forståelse.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close