BESTILLINGSPROCES ONLINE - TRIN FOR TRIN

Hvilke betalingsmidler accepterer AVILOO?

Kreditkortbetaling; Google Pay; Apple Pay; EPS-bankoverførsel; iDEAL - STRIPE

Hvorfor skal jeg uploade en registreringsattest for køretøjet, når jeg afgiver en bestilling?

Dette trin er meget vigtigt for AVILOOs tekniske team. Kun med registreringsattesten og de oplysninger, den indeholder, er vi i stand til at identificere dit batteri korrekt. Kun på denne måde kan vi sikre, at vi vælger det rigtige batteri og når frem til de korrekte resultatværdier.

Hvad modtager jeg efter bestillingen? Hvad sker der efter det?

Efter din bestilling vil du modtage en AVILOO BOX inklusive alle nødvendige kabler fra os. Derefter skal du blot tilslutte AVILOO BOX til din bil og følge instruktionerne i webapp'en. Linket til AVILOO-webappen vil blive sendt til dig via e-mail og SMS, før AVILOO BOX leveres.

Noget gik galt med bestillingen - hvad skal jeg gøre?

Kontakt AVILOO kundesupport, og vi vil rådgive dig yderligere. Du kan kontakte os mandag til fredag fra kl. 9.00 til 17.00 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-mail på help@aviloo.com.

På hvilke køretøjer kan AVILOO PREMIUM BATTERITEST udføres?

Oversigten over køretøjsmodeller, som vi i øjeblikket tilbyder batteritest til, finder du på vores hjemmeside. Hvis du kan vælge din model på vores hjemmeside, så tilbyder vi en certificeret batteritest til dit køretøj. Hvis du ikke kan finde din model, betyder det, at vi stadig arbejder på denne bilmodel.
Ønsker du at vide, hvor lang tid det vil tage, før vi kan tilbyde batteritests til dig, og om du kan hjælpe os? Kontakt AVILOOs kundesupport, så vil vi rådgive dig yderligere. Du kan kontakte os mandag-fredag fra 9.00 til 17.00 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-mail på help@aviloo.com.

Hvilke køretøjer kan AVILOO PREMIUM BATTERITEST bruges til?

Oversigten over køretøjsmodeller, som vi tilbyder batteritests til, finder du på vores hjemmeside. Hvis du finder din model på vores hjemmeside, så tilbyder vi certificerede batteritests til den model. Hvis du ikke finder din model, betyder det, at vi stadig arbejder på din bilmodel.
Ønsker du at vide, hvor lang tid det vil tage, før vi kan tilbyde batteritest til dig, og om du kan hjælpe os? Kontakt AVILOOs kundesupport, så vil vi rådgive dig yderligere. Du kan kontakte os mandag-fredag fra 9.00 til 17.00 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-mail på help@aviloo.com.

Hvorfor skal jeg vælge min nøjagtige køretøjsmodel, når jeg bestiller?

For at kunne generere pålidelige resultater om dit batteris aktuelle tilstand, er det nødvendigt for os at identificere batteriet præcist. Derfor skal du være nøjagtig, når du vælger din bilmodel.

Hvorfor skal jeg vælge en partnerplacering, når jeg bestiller?

Dette trin er selvfølgelig ikke absolut nødvendigt. Du er også velkommen til at bestille en AVILOO BOX ved at vælge "SELVBETJENING". Så sender vi AVILOO BOX til din personlige hjemmeadresse (uden forsendelsesomkostninger). "Service på stedet" har den fordel for dig, at kompetent personale vil hjælpe dig på stedet med at tilslutte AVILOO BOX til dit køretøj.

Hvorfor skal jeg vælge en partnerplacering og en dato for AVILOO PREMIUM BATTERITEST?

Forberedelsen af batteritesten tager noget tid. I baggrunden skal der udføres nogle trin for at gøre AVILOO BOX klar til netop din bil. Det er derfor, vi beder dig om at angive et sted og en dato, så vi kan spare dig for problemer, og du kan starte din batteritest med det samme.

Hvor meget koster leveringstjenesten?

AVILOO dækker omkostningerne til leveringsservice.

Hvor lang tid tager leveringen cirka?

Leveringstiden varierer fra land til land. Geografisk afstand fra Østrig og landespecifikke toldprocedurer har den største indflydelse på leveringstiden. I det europæiske geografiske område skulle leveringen ikke tage mere end en uge. Uden for det europæiske geografiske område kan leveringen tage længere tid.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close