BESTELPROCES ONLINE - STAP VOOR STAP

Welke betaalmiddelen accepteert AVILOO?

Creditcardbetaling; Google Pay; Apple Pay; EPS bankoverschrijving; iDEAL - STRIPE

Waarom moet ik een kentekenbewijs van het voertuig uploaden wanneer ik bestel?

Deze stap is zeer belangrijk voor het AVILOO Engineering Team. Alleen met het kentekenbewijs en de daarin opgenomen informatie kunnen wij uw accu correct identificeren. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste batterij selecteren en de resultaatwaarden niet vertekenen.

Wat ontvang ik na de bestelling? Wat gebeurt er daarna?

Na uw bestelling ontvangt u van ons een AVILOO BOX inclusief alle benodigde kabels. Daarna hoeft u alleen nog maar de AVILOO BOX op uw voertuig aan te sluiten en de instructies van de webapp te volgen. De link voor de AVILOO webapp wordt u per e-mail en SMS toegestuurd voordat de AVILOO BOX wordt geleverd.

Er is iets misgegaan met de bestelling - wat moet ik doen?

Neem contact op met de klantenservice van AVILOO en wij zullen u verder adviseren. U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op 02236 376 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Op welke voertuigen kan de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST worden uitgevoerd?

Het overzicht van voertuigmodellen waarvoor wij momenteel accutests aanbieden, vindt u het best op onze website. Als u uw model kunt selecteren op onze website, dan bieden wij een gecertificeerde accutest voor uw voertuig. Als u uw model niet kunt vinden, betekent dit dat we nog aan het automodel werken.
Bent u geïnteresseerd in hoe lang het duurt totdat we accutests voor u kunnen aanbieden en of u ons kunt helpen? Neem contact op met de klantenservice van AVILOO en wij zullen u verder adviseren. U kunt ons maandag-vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op 02236 376 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Voor welke voertuigen is de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST beschikbaar?

Het overzicht van voertuigmodellen waarvoor wij accutests aanbieden, vindt u het beste op onze website. Als u uw model op onze website vindt, dan bieden wij gecertificeerde accutests voor dat model. Als u uw model niet vindt, betekent dit dat we nog aan uw automodel werken.
Bent u geïnteresseerd in hoe lang het duurt totdat we accutests voor u kunnen aanbieden en of u ons kunt helpen? Neem contact op met de klantenservice van AVILOO en wij zullen u verder adviseren. U kunt ons maandag-vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op 02236 376 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Waarom moet ik mijn voertuig precies selecteren bij het bestellen?

Om betrouwbare resultaten te genereren over de huidige gezondheid van uw batterij, is het noodzakelijk dat wij de batterij nauwkeurig identificeren. Daarom is het noodzakelijk dat u uw voertuigmodel nauwkeurig selecteert.

Waarom moet ik bij het bestellen een partnerlocatie selecteren?

Natuurlijk is deze stap niet absoluut noodzakelijk. U kunt ook een AVILOO BOX bestellen via de optie "ZELF-SERVICE". Dan sturen wij de AVILOO BOX naar uw persoonlijke huisadres (zonder verzendkosten). De "service ter plaatse" heeft voor u het voordeel dat competent personeel u ter plaatse bijstaat om de AVILOO BOX op uw voertuig te bevestigen.

Waarom moet ik een partnerlocatie en -datum kiezen voor de AVILOO PREMIUM BATTERIJTEST?

De voorbereiding van de batterijtest neemt enige tijd in beslag. Op de achtergrond moeten enkele stappen worden doorlopen om de AVILOO BOX precies op uw auto af te stemmen. Daarom hebben we van u een locatie en datumselectie nodig, zodat we u hoofdpijn kunnen besparen en u meteen met uw accutest kunt beginnen.

Hoeveel kost de bezorgdienst?

AVILOO dekt de kosten van de leveringsdienst.

Hoe lang duurt de levering ongeveer?

De duur van de levering verschilt van land tot land. De geografische afstand tot Oostenrijk en de landspecifieke douaneprocedures hebben de grootste invloed op de levertijd. In het Europese geografische gebied mag de levering niet langer dan een week duren. Buiten het Europese geografische gebied kan de levering langer duren.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close