BESTÄLLNINGSPROCESS ONLINE - STEG FÖR STEG

Vilka betalningsmedel accepterar AVILOO?

Kreditkortsbetalning; Google Pay; Apple Pay; EPS banköverföring; iDEAL – STRIPE

Varför måste jag ladda upp ett registreringsbevis för fordonet när jag beställer?

Detta steg är mycket viktigt för AVILOO:s ingenjörsteam. Endast med hjälp av registreringsbeviset och den information som finns där kan vi identifiera ditt batteri korrekt. Endast på detta sätt kan vi säkerställa att vi väljer rätt batteri och inte förvränger resultatvärdena.

Vad får jag efter beställningen? Vad händer sedan?

Efter din beställning kommer du att få en AVILOO Box inklusive alla nödvändiga kablar från oss. Därefter behöver du bara ansluta AVILOO Box till ditt fordon och följa instruktionerna från webbapplikationen. Länken till AVILOO:s webbapp kommer att skickas till dig via e-post och SMS innan AVILOO Box levereras.

Något gick fel med beställningen – vad ska jag göra?

Kontakta AVILOO:s kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Du når oss måndag till fredag kl. 9-17 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-post på help@aviloo.com.

På vilka fordon kan AVILOO Premium-batteritest utföras?

Översikten över de fordonsmodeller för vilka vi för närvarande erbjuder batteritester hittar du enklast på vår webbplats. Om du kan välja din modell på vår webbplats, erbjuder vi ett certifierat batteritest för ditt fordon. Om du inte hittar din modell betyder det att vi fortfarande arbetar med bilmodellen.
Är du intresserad av hur lång tid det kommer att ta innan vi kan erbjuda batteritester för dig och om du kan hjälpa oss? Kontakta AVILOOs kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Du når oss måndag-fredag kl. 9-17 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-post på help@aviloo.com.

För vilka fordon är AVILOO Premium-batteritest tillgängligt?

Översikten över fordonsmodeller för vilka vi erbjuder batteritester hittar du enklast på vår webbplats. Om du hittar din modell på vår webbplats, erbjuder vi certifierade batteritester för den modellen. Om du inte hittar din modell betyder det att vi fortfarande arbetar med din bilmodell.
Är du intresserad av hur lång tid det kommer att ta innan vi kan erbjuda batteritester för dig och om du kan hjälpa oss? Kontakta AVILOO:s kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Du kan nå oss måndag-fredag kl. 9-17 på telefon 02236 376 036 036 eller via e-post på help@aviloo.com.

Varför måste jag välja fordon exakt när jag beställer?

För att kunna generera tillförlitliga resultat om batteriets aktuella hälsostatus är det nödvändigt att vi identifierar batteriet exakt. Därför är det nödvändigt att du väljer din fordonsmodell exakt.

Varför måste jag välja en partnerort när jag beställer?

Naturligtvis är det här steget inte absolut nödvändigt. Du är också välkommen att beställa en AVILOO Box med alternativet "SJÄLVBETJÄNING". Då skickar vi AVILOO Box till din personliga hemadress (utan fraktkostnader). Fördelen med "service på plats" är att kompetent personal hjälper dig på plats att montera AVILOO Box på ditt fordon.

Varför måste jag välja en partnerplats och ett datum för AVILOO Premium-batteritest?

Förberedelserna inför batteritestet tar lite tid. I bakgrunden måste vissa steg utföras för att AVILOO Box ska vara redo exakt för din bil. Det är därför vi behöver ett val av plats och datum från dig, så att vi kan bespara dig huvudvärk och du kan starta ditt batteritest omedelbart.

Hur mycket kostar leveransservicen?

AVILOO står för kostnaden för leveransen.

Hur lång tid tar leveransen ungefär?

Leveranstiden varierar från land till land. Geografiskt avstånd från Österrike och landspecifika tullförfaranden har störst inflytande på leveranstiden. Inom det europeiska geografiska området bör leveransen inte ta längre tid än en vecka. Utanför det europeiska geografiska området kan leveransen ta längre tid.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close