AVILOO PREMIUM TEST

Verandert het resultaat van de accutest als ik bijzonder voorzichtig en energiebesparend rijd?

De energie die aan de batterij kan worden onttrokken is afhankelijk van zowel de temperatuur van de batterij als de ontladingssnelheid. Wij genereren echter een simulatiemodel van de batterij op basis van de meetgegevens van de test en kunnen daarmee een referentiecyclus in gestandaardiseerde omstandigheden simuleren, zodat deze afhankelijkheden worden gecompenseerd. Ernstiger effecten treden pas op als de accu in minder dan een uur volledig ontladen is.
Wij kunnen echter niet beïnvloeden hoe de accuregelaar zich gedraagt. Als de test wordt herhaald, kan het resultaat dus enigszins afwijken als er tijdens de test pauzes worden ingelast of als de test over meerdere dagen wordt uitgevoerd. De reden hiervoor is dat de regeleenheid tijdens pauzes de ladingstoestand van de batterij exact kan bepalen en dus meer energie kan vrijmaken dan wanneer de ladingstoestand niet exact bekend is.

Wat gebeurt er na het bevel?

In de geleverde bestelling vindt u de AVILOO BOX inclusief alle benodigde kabels. Laad uw auto op tot 100%, haal hem uit het laadstation en zet uw auto aan. Om de AVILOO BOX te laten werken, heeft hij stroom nodig en daarvoor moet uw auto worden gestart.
Vervolgens hoeft u alleen maar de AVILOO BOX op uw auto aan te sluiten en te wachten tot de LED groen wordt. Daarna hoeft u slechts de instructies in de webapp te volgen (eerder ontvangen per e-mail en/of SMS).
In geval van problemen of vragen kunt u contact opnemen met de AVILOO Customer Support en zullen wij u verder adviseren.
U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per telefoon op 02236 376 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Wanneer kan ik de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST doen na mijn bestelling?

Zodra u de AVILOO BOX hebt ontvangen, kunt u beginnen met uw accutest.
Als u problemen of vragen hebt, neem dan contact op met de AVILOO Customer Support en wij zullen u verder adviseren.
U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken per telefoon op +432236 376 036 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Waarom moet ik mijn auto opladen voor de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST?

De AVILOO BOX heeft veel gegevens nodig om de gezondheid van uw batterij te bepalen. Hiervoor moeten we weten hoe uw batterij zich gedraagt bij 100% lading, maar ook bij 10%. Zonder oplading tot 100% (of min. 98%) kunnen we helaas geen betrouwbare waarden voor de gezondheidstoestand berekenen.

Waarom heb ik mijn mobiele telefoon nodig voor de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST?

Uw mobiele telefoon is nodig om de AVILOO webapp te bedienen. De webapp is er om zelf en op elk moment de batterijtest te starten.

Waarom moet ik de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST rijden?

U mag iemand die u vertrouwt dit voor u laten doen.
Houd er rekening mee dat de rit die nodig is voor de batterijtest zich over zeven dagen kan uitstrekken, dus u wordt niet onder druk gezet om de batterijtest "in één keer" en snel af te ronden. Dit hoeft niet in het weekend te gebeuren "wanneer u eindelijk enkele uren vrij hebt voor een langere rit", u kunt de accutest op maandag beginnen op weg naar uw werk en afronden met een ritje op zondag.

Hoe beëindig ik de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST?

De AVILOO webapp houdt de laadtoestand van uw voertuig bij en stopt de accutest automatisch wanneer de ondergrens is bereikt (10% - 5%, afhankelijk van het model).

Hoe werkt de AVILOO Web App?

Wij sturen u een link om de AVILOO webapp te starten. Deze link wordt u zowel per e-mail als per SMS toegezonden. Door op de link te klikken kunt u de AVILOO webapp starten. Het helpt u om de batterijtest op elk moment zelfstandig te starten. U hoeft alleen maar de instructies in de webapp te volgen. Als u problemen of vragen heeft, neem dan contact op met de AVILOO Klantenservice en wij zullen u verder adviseren. U kunt ons maandag-vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op 02236 376 036 of per e-mail op help@aviloo.com.

Wat moet ik doen na afloop van de AVILOO PREMIUM BATTERIJ TEST?

Nadat u de ondergrens van het laadniveau hebt bereikt, rondt de AVILOO-test-app de accutest automatisch af. Controleer de AVILOO test app en zodra deze aangeeft dat de accutest klaar is, kunt u de AVILOO BOX loskoppelen van uw voertuig.
Binnen 48 uur wordt uw certificaat (met resultaatwaarden) per e-mail naar u verzonden.
Als u de AVILOO BOX heeft ontvangen, gebruik dan het retourlabel en stuur de AVILOO BOX inclusief alle kabels naar ons terug. De terugzending is voor u gratis.
Als u de AVILOO BOX bij een partnerbasis heeft opgehaald, breng dan de doos inclusief alle kabels terug naar dezelfde basis.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close