ACTIERADIUS ANGST?

AVILOO PREMIUM Elektroauto Batterij Test

AVILOO PREMIUM Test

Elektrische auto's hebben allang bewezen geschikt te zijn voor dagelijks gebruik. Op sommige ritten vertrouwen we nog meer dan anders op de accu. De zekerheid om je veilig te voelen is een lage degradatie van de accu. Dit is dus het ideale moment om het te controleren met onze AVILOO PREMIUM accutest. De meest uitgebreide test op de markt is bovendien TÜV-gecertificeerd en test de accu tot op celniveau nauwkeurig. Omdat we willen dat u met een gerust hart aan uw reis begint en veilig aankomt. Test je accu nu!

Bestel nu

YouTube has been restricted due to privacy settings

AVILOO CERTIFICAAT

Het AVILOO batterijcertificaat beschrijft objectief, fabrikantonafhankelijk en uiterst nauwkeurig de gezondheidstoestand van de batterij. Want meer dan 50% van de waarde van het voertuig zit in de aandrijfaccu. En precies 100% van de actieradius die voor u zo belangrijk is Accu's verliezen vermogen. Wisselend sterk, met grote fluctuatiebereiken, zelfs binnen dezelfde modelserie. Afhankelijk van verschillende componenten, zoals rijgedrag, laadgedrag en vele andere.

Accutest bestellen

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van elektromobiliteit en accudiagnostiek, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close